ΜΜΜ: Δείτε πως θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες

Από neolaia.gr Team 16 Μαΐου 2017

Διαβάστε αναλυτικές πληροροφίες

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι  στα λεωφορεία ξεκινούν αύριο 16 Μαΐου στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00. Στις 17 Μαΐου λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας και στις 18 Μαΐου τα λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Tα μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα προκειμένου, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Αναλυτικά

18 Μαΐου 2017: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ – Δείτε ποια και ποιες ώρες

17 Μαΐου 2017: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ – Δείτε ποια και ποιες ώρες

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ