Οι λέξεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ στην περιγραφή σου online!
Υπάρχουν ορισμένες λέξεις που θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε ο επικεφαλής ης ιστοσελίδας γνωριμιών Illicit Encounters, Κρίστιαν Γκραντ, σε 400 χιλιάδες λογαριασμούς χρηστών, υπάρχουν ορισμένες λέξεις που χρησιμοποιούνται από γυναίκες και άνδες οι οποίες, μπορεί να ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα τους, αλλά δεν λειτουργούν καθόλου στην ερωτική ζωή.

Αναλυτικότερα, μόνο το 0.3% των αντρών έδειξε να γοητεύεται από γυναίκες που δήλωναν πως είναι χαρούμενες ενώ αντίστοιχα, ένα ποσοστό 0.4% των γυναικών έδειξε να γοητεύεται από άντρες που ανέφεραν πως είναι χαρούμενοι στη ζωή τους.

Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως και τα 2 φύλα αναζητούν κάποιον να τους φέρει την ευτυχία, όχι κάποιον που την ζει ήδη.

 

Περίβλεπτη θέση στις λέξεις που πρέπει να αποφύγει κανείς αν θέλει να βγει ένα ραντεβού, είναι το επίθετο «ντροπαλή/ος», που δηλώνει εσωστρέφεια.

Από την άλλη, η έρευνα αναφέρει πως και τα δυο φύλα τείνουν να αναζητούν άτομα με αυτοπεποίθηση, οπότε, δεν θα ήταν κακή ιδέα να το ανέφερε κανείς αυτό στην περιγραφή του για να γίνει πιο ελκυστικός (7% των αντρών και 9% των γυναικών έψαχναν για ένα χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση).

 

Όσον αφορά τις γυναίκες, η λέξη curvy, που σημαίνει καμπυλωτή, βρέθηκε στην 8η θέση των πιο ελκυστικών λέξεων καθώς “άναβε” τους άνδρες.

Βέβαια, μόλις το 0.6% των γυναικών την χρησιμοποίησαν, πιθανότατα επειδή συνδέεται με την έννοια του πάχους.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η έρευνα ανέφερε ότι οι άντρες (15%) ψάχνουν για μια γυναίκα που να είναι σέξι και το γνωρίζει, ενώ οι γυναίκες δεν ενθουσιάζονται με έναν τέτοιο σύντροφο αλλά με έναν που θα υπερηφανεύεται για την τιμιότητα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;