Eurovision 2017 Αποτελέσματα - Τι λένε οι στοιχηματικές!
Τα αποτελέσματα για τη Eurovision 2017 θα τα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες. Πάμε να δούμε τι λένε οι στοιχηματικές και αν θα πέσουν μέσα!

Eurovision 2017 σήμερα και όλοι περιμένουν να δουν όχι μόνο την εμφάνιση της Ντέμης, αλλά και το αν οι στοιχηματικές θα πέσουν μέσα για τα αποτελέσματα!

Πάμε να δούμε λοιπόν, τι λένε οι betarades:
O βασικός στόχος για την Demy επετεύχθη στον ημιτελικό της Τρίτης, όπου ερμηνεύοντας το τραγούδι της «This is Love» κέρδισε τη συμπάθεια του κοινού και τις απαραίτητες ψήφους για μια θέση στον τελικό του 62ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Ο τελικός, όμως, είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση και οι πιθανότητες διάκρισης του ελληνικού τραγουδιού, όπως όλα δείχνουν, ελάχιστες. Ανάμεσα στις 26 χώρες που θα διαγωνιστούν στο Κίεβο της Ουκρανίας, η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται χαμηλά στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Οι αποδόσεις για την τετράδα είναι λίγο πολύ αναμενόμενες, καθώς Ιταλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία φαίνεται να έχουν κλειδώσει τις 3 πρώτες θέσεις.

Το ιταλικό τραγούδι «Occidentali’s Karma» είναι εδώ και καιρό στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.

Κοινό σημείο των δύο φαβορί, το ότι τα τραγούδια είναι στη γλώσσα τους (στα ιταλικά και τα πορτογαλικά, αντίστοιχα), κάτι που σημαίνει ότι εάν ένα από τα δύο κερδίσει, θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2007 και τη Σερβία που θα νικήσει τραγούδι ερμηνευμένο όχι στα αγγλικά, αλλά στη γλώσσα της συμμετέχουσας χώρας (πέρυσι, το νικητήριο τραγούδι της Ουκρανίας είχε… ολίγον από αγγλικά και ολίγον από ουκρανικά).

Αντιθέτως, μια συμμετοχή που κέρδισε τις εντυπώσεις στον β’ ημιτελικό και εκτόξευσε τις αποδόσεις της ήταν αυτή της Βουλγαρίας, με τον 17χρονο Kristian Kostov να ερμηνεύει εξαιρετικά (σε άπταιστα αγγλικά) το «Beautiful Mess».

Για να δούμε…

Αρχίζει απόψε στις 10 το βράδυ ο τελικός της Eurovision με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την Demy και το τραγούδι «This is love». Η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στην 15η θέση και η Κύπρος, με τον Hovig και το τραγούδι «Gravity», στη 19η.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;