Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας για την παραλία! #βραδινό
Το αφιέρωμα μας κάπου εδώ τελειώνει, με το πιο "ύπουλο" γεύμα της ημέρας! Εδώ θέλει πολύ προσοχή!

Εάν έχεις καταφέρει να φας το σωστό πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό είναι κρίμα να το χαλάσεις στο βραδινό. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να τρώνε αργά το βράδυ. Ο λόγος είναι πως ο οργανισμός δε προλαβαίνει να κάνει τις ανάλογες καύσεις και ακόμα να μη φας πολύ μπορεί να πάρεις πολύ περισσότερες θερμίδες απ’ όσες θα έπαιρνες στο αντίστοιχο μεσημεριανό.

Το ιδανικό βραδινό είναι ελαφρύ, μικρό σε ποσότητα και μέχρι τις 20:00 – 21:00, ανάλογα φυσικά με την ώρα που κοιμάσαι. Εάν κοιμάσαι στις 3:00 ας πούμε, το να φας κάτι μέχρι τις 22:00 είναι οριακά αποδεκτό. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι κάτι ελαφρύ.

Τι είναι λοιπόν ένα ελαφρύ δείπνο; Ένα light menu μπορεί να περιλαμβάνει μια αραβική πίτα με άπαχο τυρί και γαλοπούλα, μια τορτίγια ή ένα γιαούρτι με μέλι. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα φρούτα το βράδυ διότι μπορεί να ξεγελάσουν την πείνα σου αλλά στην ουσία παίρνεις όλες τις θερμίδες τους και χωρίς λόγο την πολύ ενέργεια που προσφέρουν. Τα φρούτα όπως έχουμε πει είναι ιδανικό να τα καταναλώνεις το πρωί ή το απόγευμα. Στην ειδική κατηγορία light menu του deliveras.gr μπορείς να βρεις όλες τις επιλογές που έχεις κοντά στο σπίτι σου.

Το ιδανικό βραδινό θα λέγαμε ότι είναι μια σαλάτα. Μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και μια καθόλου βαρετή σαλάτα που θα γεμίσει το στομάχι και θα ξεγελάσει την πείνα σου. Εάν δεν είσαι καθόλου του χορταρικού, τότε θα προτείναμε μια ελαφριά τονοσαλάτα, ντάκο αλλά με τυρί κρέμα αντί για φέτα ή ακόμη μια κρύα “σαλάτα” με ζυμαρικά ολικής άλεσης.

Εάν πάλι πεινάς αρκετά και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, τότε μπορείς να το γυρίσεις πάλι στα ψητά κρεατικά. Ένα ψητό φιλέτο ή μπιφτέκι κοτόπουλο με σαλάτα (εδώ θα σε στεναχωρήσουμε δεν έχει ούτε ρύζι, ούτε πατάτες φούρνου όπως στο μεσημεριανό) είναι μια ιδανική επιλογή.

Γενικότερα, οι συμβουλές μας για την ιδανική διατροφή προκειμένου να χάσεις τα κιλά που θέλεις και να γίνεις κορμάρα είναι να τρως ένα δυνατό πρωινό που να μη λυπάσαι τις θερμίδες, ένα μεσημεριανό προσεκτικό αλλά που μπορείς να κάνεις τη θερμιδογόνα τσαχπινιά, ένα μετρημένο απογευματινό και ένα πολύ λιτό βραδινό. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Φυσικά εάν συνδυάσεις όλα τα παραπάνω με γυμναστική ή έστω πολύ περπάτημα, τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή άμεσα.

Άντε και τα λέμε το καλοκαίρι στις παραλίες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
18 - 19
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;