Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας για την παραλία! #απογευματινό
Η σωστή διατροφή σύμφωνα με τους διατροφολόγους έχει πολλά και μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η λύση όπως έχουμε πει και προηγουμένως δεν είναι να πεινάσεις αλλά να τρέφεσαι σωστά. Γι’ αυτό και εμείς για το απόγευμα που μια λιγούρα σίγουρα θα την έχεις βρήκαμε τι μπορείς να παραγγείλεις προκειμένου να ξεγελάσεις την πείνα σου.

Το απόγευμα είναι ιδανικό να τσιμπήσεις κάτι όπως μια σαλάτα ή μια αραβική πίτα. Εάν πάλι δεν έφαγες καλό μεσημεριανό και πεινάς αρκετά μπορείς να προτιμήσεις ένα light menu που έχουν εξάλλου τα περισσότερα καταστήματα. Στο deliveras.gr υπάρχει μάλιστα ειδική κατηγορία που ονομάζεται light menu και βάζοντας τη διεύθυνση σου μπορείς να δεις ποια καταστήματα κάνουν delivery στο σπίτι σου.

Tι μπορείς όμως να τσιμπήσεις χωρίς πολλές τύψεις; Μια αραβική πίτα φαντάζει ιδανική σε αυτή την περίπτωση, συνοδευόμενη ίσως από έναν ακόμη φυσικό χυμό για περισσότερη δύναμη μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις γιαούρτι με μέλι, δημητριακά ή φρούτα, μπριός με γαλοπούλα και τυρί philadelphia και μια light ομελέτα. Σε περίπτωση που πεινάς αρκετά, μπορείς να δοκιμάσεις μια τορτίγια με κοτόπουλο που κατά βάση είναι μια πιο μεγάλη αραβική πίτα.

Εάν πάλι δε σε καλύπτει τίποτε από τα παραπάνω, μπορείς να ψάξεις στα χορτοφαγικά μαγαζιά για ένα ορεκτικό που σίγουρα δε θα έχει πολλές θερμίδες αλλά θα είναι μια γευστική απόλαυση που θα σε γεμίσει.  Φυσικά ένα από τα καλύτερα απογευματινά σνακ είναι και τα φρούτα ή μια μπάρα δημητριακών για τους πιο σκληρούς.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς προτείνουμε το ιδανικό απογευματινό να είναι ελαφρύ και μικρό σε ποσότητα για να ξεγελάσεις την πείνα σου ώστε να φας το βραδινό σχετικά νωρίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;