Το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει τη Limited- Edition συλλογή ρούχων
Η νέα συλλογή ενθαρρύνει τον καθένα να εκφράσει ελεύθερα την προσωπικότητα και το ξεχωριστό του στυλ!

To Hard Rock ενθαρρύνει τους fans του να κάνουν τον κόσμο την προσωπική τους πασαρέλα με την παρουσίαση της νέας ανοιξιάτικης συλλογής «This Is My Style».

Διαθέσιμη στο Rock Shop του Hard Rock Cafe Athens, κάθε κομμάτι της συλλογής συνδυάζει κάτι για όλους, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον καθένα να αναδείξει το προσωπικό του Hard Rock style, είτε πρόκειται να πάει σε ένα dinner party είτε ετοιμάζεται για μια συναυλία! Η συλλογή «This Is My Style» είναι η πρώτη από μια σειρά από «My Hard Rock» συλλογές που θα ακολουθήσουν, οι οποίες στόχο έχουν να ενθαρρύνουν τους Hard Rock fans να αποδεχθούν και να εκφράσουν ανοιχτά ό,τι τους παθιάζει, τις προσωπικές τους στιγμές και πιστεύω, καθώς και το ξεχωριστό τους στυλ!

«Το πως ντύνεσαι λέει πολλά για το ποιος πραγματικά είσαι και για το πως θέλεις να σε βλέπει ο κόσμος» δηλώνει ο Shailyne Berges, Hard Rock International Marketing Manager. «Η συλλογή «This Is My Style» έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με το σύνθημα του Hard Rock Cafe ‘Love All, Serve All’, καθώς ενθαρρύνει τον καθένα να «αγκαλιάσει» την προσωπική του ταυτότητα, φορώντας αυτά τα ρούχα με ένα δημιουργικό και πολυδιάστατο τρόπο».
Η νέα γραμμή, ιδανική για την άνοιξη, περιλαμβάνει τα εξής limited-edition είδη ένδυσης, ενώ θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα είδη:
Γυναικείo T-shirt Couture Snakeskin – κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι, που φέρει το λογότυπο Hard Rock με ασημένια γράμματα (27.95 ευρώ)
Γυναικείο γκρι T-shirt με δαντέλα – αμάνικο γκρι μπλουζάκι με σχέδιο στο εμπρός και στο πίσω μέρος (32.95 ευρώ)
Αντρικό Weathered Shield T-shirt – κοντομάνικο navy μπλουζάκι με vintage logo Hard Rock Cafe (28.95 ευρώ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;