Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας για την παραλία! #πρωινό  
Το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά και εμείς ακόμα να γίνουμε κορμάρες!

Μιας και μας έχει ήδη λούσει κρύος ιδρώτας που πιάνουν οι ζέστες και συνειδητοποιούμε ότι σύντομα θα χρειαστεί να βγούμε στις παραλίες, αποφασίσαμε να γράψουμε τον απόλυτο οδηγό για να προετοιμαστούμε προκειμένου να είμαστε κορμάρες μέχρι το καλοκαίρι.

Υπάρχει χρόνος. Όλα είναι θέμα διατροφής.

Γι’ αυτό και εμείς, θα σου δώσουμε τα ιδανικά διατροφικά tips. Τι να τρως για πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό προκειμένου να μη πεινάσεις αλλά να προσέξεις τη διατροφή σου. Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι η λύση κορίτσια δεν είναι να μένετε νηστικές αλλά να τρέφεστε σωστά.

Το ιδανικό πρωινό είναι πλούσιο αγαπητέ αναγνώστη και δεν πρέπει να το λυπηθείς καθόλου. Οι Άγγλοι το λένε “breakfast” (break the fast) γιατί είναι το γεύμα που διακόπτει την περίοδο μη λήψης φαγητού από το βράδυ μέχρι το πρωί. Μελέτες δείχνουν πως ένα σωστά ισορροπημένο πρωινό βοηθάει πολύ στο αδυνάτισμα. Γυναίκες που έτρωγαν πρωινό πάνω από 7 φορές στις δύο εβδομάδες, ζύγιζαν 3,6 κιλά λιγότερο κατά μέσο όρο απ’ όσες έτρωγαν σπάνια ή καθόλου!

Και τώρα που ψάρωσες αρκετά, ας δούμε τι πρέπει να τρως για πρωινό.

Αρχικά, ως φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του με το που ξυπνήσεις θα παραγγείλεις έναν καφέ, εμείς φυσικά σου προτείνουμε να το κάνεις από το deliveras.gr.  Μαζί λοιπόν με τον πρώτο καφέ της ημέρας, τώρα που προσέχεις, θα παραγγείλεις και ένα φυσικό χυμό. Εκεί μπορείς να παίξεις με διάφορους συνδυασμούς και να πειραματιστείς. Ο διαχρονικός φυσικός χυμός πορτοκάλι είναι μια safe επιλογή που όλα τα καταστήματα έχουν. Ωστόσο, εάν υπάρχουν και άλλες επιλογές γιατί να πεις όχι; Ένας ανάμεικτος ή με φρούτα εποχής είναι ιδανικός. Υπάρχουν μάλιστα καταστήματα που ειδικεύονται στους χυμούς και οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Στο deliveras.gr μπορείς να βρεις ποιο είναι πιο κοντά στο σπίτι σου!

Ένα τοστ, ένα sadwich με μαύρο ψωμί ή μια αραβική πίτα με αρκετά υλικά θα σε κρατήσει χορτάτο μέχρι το μεσημέρι. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ή ακόμη και ένα bagel, το γνωστό και ως hipster κουλούρι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις κάποιο κέικ ή μια ομελέτα.

Εάν πάλι το ζεις πολύ με τη διατροφή και θέλεις να αποφύγεις το ψωμί, μπορείς να παραγγείλεις κριτσίνια ή γιαούρτι με δημητριακά ή μέλι!  Το δεύτερο μάλιστα που είναι και το πιο διαιτητικό της περίπτωσης είναι μια επιλογή που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ αλλά είναι αρκετά χορταστικό.

Μπορεί να μην είναι στην κουλτούρα σου το πρωινό αλλά είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας και δε θα πρέπει να το παραλείπεις. Θα δεις πόση παραπάνω ενέργεια θα έχεις, αφού το καθιερώσεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;