10+1 άβολες στιγμές που κανείς μας δεν θα ήθελε να ζήσει!
Αυτές οι μικρές ιστορίες θα σε κάνουν να ντραπείς για πράγματα που δεν έχεις κάνει καν εσύ!

Από το να πετυχαίνεις ένα πρώην έξω μέχρι το να ρωτάς κάποια πότε γεννάει ενώ δεν είναι έγκυος, οι άβολες στιγμές μπορούν να σε πετύχουν εκεί που δεν τις βλέπεις να έρχονται.

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει τις πιο άβολες στιγμές που έχουν βιώσει άνθρωποι ανά τον κόσμο και τις οποίες, όμως, τόλμησαν να τις μοιραστούν στα social media.

Ορισμένες θα σε κάνουν να γελάσεις ενώ άλλες θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου και τις βλακείες που έχεις κάνει εσύ ο/η ίδιος/ίδια.

 

“Μόλις έπεσα πάνω σε μια κούκλα καταστήματος και είπα ‘συγγνώμη’. Έπειτα, κατάλαβα πως ήταν κούκλα και είπα ‘Α νόμιζα πως ήσουν άνθρωπος’. Και μετά κατάλαβα πως μιλάω ακόμη σε μια κούκλα.”

“Πήγα σε ένα sex shop με την γυναίκα μου για πρώτη φορά και ο υπάλληλος μόλις με είδε με καλωσόρισε με ένα: ‘Χαιρόμαστε που σας ξαναβλέπουμε'”!

“Πήρα τηλέφωνο στην δουλειά και είπα πως είμαι άρρωστος μια μέρα. Είδα έναν από τους μαθητές μου στην παραλία. Κάναμε νεύμα ο ένας στον άλλο καθώς καταλάβαμε πως και οι δυο κάναμε κοπάνα από το μάθημα μου.”

“Η ξαδέρφη μου μου είπε πως έχω ομορφύνει και πως χάνω βάρος. Χωρίς να το σκεφτώ της απάντησα “Ευχαριστώ και εσύ το ίδιο”. Μετά θυμήθηκα πως μόλις είχε μια αποβολή. Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι.”

“Αν νομίζεις πως έχεις πει κάτι παντελώς άβολο [στην ζωή σου] να ξέρεις πως μια φορά μια δασκάλα υγιεινής μας είπε ‘το σεξ τόσο καλό’ και εγώ απάντησα ‘επειδή δεν το κάνεις μαζί μου’ και όλοι με κοίταξαν.”

 

“Throwback στο Halloween που ντύθηκα Μπάμπαντουκ αλλά η συγκέντρωση στο σπίτι της φίλης μου ήταν περισσότερο ‘πίνουμε κρασί σαν ενήλικες’.”

“Περίμενα στην σειρά, έκανα λίγο πίσω και κατά λάθος πάτησα πάνω στο πόδι κάποιου. Γυρνώντας με ανοιχτά χέρια για να πω συγγνώμη, χούφτωσα και τα δυο στήθη της.”

“Μια φίλη έδινε την παραγγελία της στο drive-thru ενός καταστήματος. Εκείνη την στιγμή άκουσε “Μπορείτε να έρθετε μπροστά στο μικρόφωνο; Μιλάτε στον κάδο.”

“Νέες εξελίξεις. Η μητέρα μου, όπως φαίνεται δεν είναι καν σπίτι, και το άτομο που ακούω να κινείται γύρω γύρω είναι οι καθαριστές χαλιών. Τους φωνάζω “Ψήσε μου ένα τυρί!” εδώ και 20 λεπτά.

 

 

“Όταν ήμουν 7, μου άρεσε ένα κορίτσι από την τάξη μου και δεν ήξερα πως να το χειριστώ οπότε απλά της είπα ‘φύγε από το σχολείο μου’.”

“Όταν ήμουν στο δημοτικό άρεσα σε ένα αγόρι αλλά το έβρισκα ενοχλητικό, οπότε μια μέρα με βρήκε στο προαύλιο και με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Είπα όχι και έπρεπε να βρω μια καλή δικαιολογία, οπότε άρχισα να αγκαλιάζω ένα δέντρο και να του λέω πως το δέντρο είναι το αγόρι μου. Μετά τον είδα να κλοτσάει το δέντρο και ένιωσα άσχημα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 4 
 0 
 2 
 1