Spy: Μια κωμωδία που σου προσφέρει ακριβώς αυτό που θες να δεις!
Θες να δεις κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις καθόλου φαιά ουσία; Καλως ήρθες στο "Spy"!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, ξεκινήσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις καλύτερες κωμωδίες που έχουμε δει!

Αν έχεις βρεθεί εδώ επειδή ψάχνεις κάτι ποιοτικό να δεις για να περάσει η ώρα σου…φύγε. Είσαι ξεκάθαρα στο λάθος άρθρο και πρέπει να πας εδώ!

Η συγκεκριμένη κωμωδία είναι φτιαγμένη για όσους έρχονται με ανοιχτό μυαλό και μηδενικά standards. Αυτά είναι τα προσόντα για να αντιληφθεί κανείς το κάφρικο χιούμορ της και να περάσει καλά.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Η Σούζαν Κούπερ είναι αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί (μέσω μικροφώνου και κάμερας) τον συνεργάτη της στις αποστολές του, συμβουλεύοντας τον τι κινήσεις να κάνει.

 

Όταν ο συνεργάτης της, όμως, χάνεται απότομα, αναγκάζεται να δηλώσει εθελοντικά συμμετοχή σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή. Ο κόσμος στον οποίο εισέρχεται είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον που είχε συνηθίσει να ζει και έτσι, αναγκάζεται να βγάλει στην επιφάνεια μια εντελώς διαφορετική πλευρά της για να καταφέρει να επιβιώσει.

Το “Spy” είναι μια κωμωδία που ή θα σου αρέσει πολύ ή καθόλου. Όλα εξαρτώνται από το γούστο του καθενός.

Η Μελίσα Μακάρθι, πάντως, κατάφερε να μας φτιάξει την διάθεση με την άνεση, τις συνηθισμένες γκριμάτσες και κινήσεις της!

Ο μόνος χαρακτήρας που δεν καταφέρνει ίσως να μπει στο κλίμα και γίνεται λίγο ενοχλητική είναι η φίλη της πρωταγωνίστριας, αν και έχει μερικές στιγμές που γυρνάει μπούμερανγκ αυτό, βγάζοντας γέλιο.

Σε γενικές γραμμές, η συγκεκριμένη κωμωδία θα προσφέρει ένα πολύ ωραίο δίωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;