Tripadvisor: Οι 25 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για το 2017!
Στην πιο εξωτική λίστα απ' όλο τον κόσμο ένας ελληνικός προορισμός βρέθηκε σε πολύ υψηλή θέση! Μπορείς να φανταστείς ποιος;

Το tripadvisor δημοσίευσε την πολυαναμενόμενη λίστα του για τους top προορισμούς στον κόσμο για το 2017.

Ανάμεσά τους σε πολύ ψηλή θέση και ένας ελληνικός!

1. Μπαλί Ινδονησία

Το Μπαλί, νησί της Ινδονησίας, αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο για τους λάτρεις της περιπέτειας όσο και για όσους αποζητούν λίγη χαλάρωση. Τα νερά στις λευκές αμμουδιές του Μπαλί είναι ιδανικά για καταδύσεις, ενώ οι πυκνές ζούγκλες με τους πιθήκους και τους διάσπαρτους πέτρινους ναούς σάς προσκαλούν να τις εξερευνήσετε. Ανεβείτε το δύσκολο μονοπάτι μέχρι την κορυφή του όρους Μπατούρ, όπου η μαγευτική θέα θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας. Στη συνέχεια, ξεκουράστε τους πονεμένους σας μύες με ένα μασάζ, σε ένα από τα πολλά πολυτελή σπα του Μπαλί.

2. Λονδίνο

Τα διαμάντια του στέμματος, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η Αγορά του Κάμντεν…Στο Λονδίνο, η ιστορία συμβαδίζει με την τέχνη, τη μόδα, το φαγητό και την καλή βρετανική μπύρα. Σ’ αυτήν την πόλη, ο καθένας θα βρει αυτό που ψάχνει: οι καλλιτεχνικοί τύποι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν την γκαλερί Τέιτ Μόντερν και την Βασιλική Όπερα. Οι λάτρεις της μόδας θα ξετρελαθούν με τα μαγαζιά της Οδού Όξφορντ. Οι καλοφαγάδες μπορούν να πάρουν μία γεύση από κλασσικό Λονδίνο απολαμβάνοντας τσάι στο Χάροντς ή τραγανιστά φις εν τσιπς. Οι φίλοι της μουσικής και των βιβλίων θα ενθουσιαστούν με τα στούντιο της Άμπι Ρόουντ και το Μουσείο του Σέρλοκ Χολμς (στον αριθμό 221B της Οδού Μπέικερ, τη διεύθυνση κατοικίας του φανταστικού ντετέκτιβ, φυσικά).

3. Παρίσι

Έπειτα από μία πολύωρη βόλτα στις όχθες του Σηκουάνα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα κρουασάν σοκολάτας σε ένα υπαίθριο καφέ και θαυμάζοντας εντυπωσιακά αξιοθέατα όπως τον Πύργο του Άιφελ και την Αψίδα του Θριάμβου…η τέλεια εμπειρία του Παρισιού συνδυάζει χαλάρωση και δράση και προϋποθέτει αρκετό χρόνο για να γευτείτε ένα εξαιρετικό γεύμα αλλά και να δείτε τα εκθέματα του Λούβρου. Αφυπνιστείτε πνευματικά στη Νοτρ Νταμ, αναζητήστε ευκαιρίες στην υπαίθρια αγορά Μαρσέ ο Πους ντε Μοντρέιγ, αγοράστε βιολογικά προϊόντα στην αγορά Μαρσέ Μπιολοζίκ Ρασπέλ και, τέλος, παρακολουθήστε ένα τολμηρό σόου στο Μουλέν Ρουζ.

4.Ρώμη

Σίγουρα δεν αρκεί μία μέρα για να γνωρίσει κανείς τη Ρώμη. Ολόκληρη η πόλη μοιάζει με ένα γιγάντιο υπαίθριο μουσείο, ένα συναρπαστικό κολάζ από πλατείες, αγορές και εντυπωσιακά ιστορικά μνημεία. Πετάξτε ένα νόμισμα στο σιντριβάνι Φοντάνα ντι Τρέβι, μείνετε με ανοιχτό το στόμα στο Κολοσσαίο και στο Πάνθεον και, αφού ανακτήσετε τις δυνάμεις σας με έναν καπουτσίνο, περάστε ένα απόγευμα στα καταστήματα του Κάμπο ντε Φιόρι ή της Βία Βένετο. Απολαύστε ένα πιάτο με φρέσκα ζυμαρικά, ζουμερές τηγανητές αγκινάρες ή τρυφερό ραγού από ουρά βοδινού. Θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα γεύματα της ζωής σας.

5. Νέα Υόρκη

Είναι αδύνατον να «κατακτήσει» κανείς τη Νέα Υόρκη σε μία μόνο επίσκεψη. Βάλτε λοιπόν προτεραιότητες! Επισκεφθείτε το Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Σέντραλ Παρκ, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και, στη συνέχεια, ξεφύγετε από την πεπατημένη με επισκέψεις στο μουσείο Δε Κλόιστερς ή σε κάποιες από τις πολυάριθμες βιβλιοθήκες της πόλης. Κακομάθετε τον εαυτό σας στα μποέμικα μαγαζιά του Γουέστ Βίλατζ ή στα εκλεκτά εστιατόρια του Άπερ Ηστ Σάιντ. Η πολυσύχναστη αγορά του σταθμού Γκραντ Σέντραλ Στέισον θα σας δώσει, κυριολεκτικά, μία γεύση από ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πόλη.

6. Κρήτη!

7. Βαρκελώνη

8. Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

9. Πράγα

10. Πουκέτ, Ταϊλάνδη

11. Κωνσταντινούπολη

12. Τζαμάικα

13. Χόι Αν, Βιετνάμ

14. Αγία Πετρούπολη

15. Ροατάν, Νήσοι Μπέι

16. Μαρακές, Μαρόκο

17. Κάγιο Αμπέργκις, Belize Cayes

18. Ρίο, Βραζιλία

19. Άγιος Μαρτίνος

20. Πλάγια Ντε Κάρμεν, Μέξικο

21. Ντουμπάι

22. Γκράντ Κέϊμαν, Νησιά Καϊμάν

23. Κατμαντού, Νεπάλ

24. Μπόρα Μπόρα

25. Κούσκο, Περού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;