Game of Thrones: Το HBO ετοιμάζεται να επεκτείνει το σύμπαν της σειράς!
Και εκεί που νόμιζες πως η ιστορία του George R. R. Martin θα σταματήσει στην τελευταία σεζόν Game of Thrones, το HBO αλλάζει τα δεδομένα!

Και όσο εμείς τραβάμε τα μαλλιά μας μέχρι να φτάνει η 16η Ιουλίου και η πολυπόθητη πρεμιέρα του 7ου κύκλου Game of Thrones, το HBO δουλεύει για την παραγωγή τεσσάρων spin-offs της υπόθεσης της σειράς, έτσι απλά για να μην αποκτήσουμε ποτέ κοινωνική ζωή.

Στο παρελθόν είχαμε ακούσει αρκετές φορές πως η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζεται για spin-offs αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι, όχι μόνο θα πραγματοποιούνταν, αλλά θα ήταν και τέσσερα διαφορετικά πρότζεκτ.

 

Όπως αναφέρει το Hollywood Reprter αυτή την εποχή ετοιμάζονται τα σενάρια για αυτά τα spin-off και μάλιστα στα δύο έχει εμπλοκή ο ίδιος ο George R. R. Martin.

Το χρονοδιάγραμμα των νέων παραγωγών δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα από τα πρότζεκτ θα πάρει το πράσινο φως για να προχωρήσει στην υλοπoίηση.

Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη το αν αυτές οι πιθανές νέες σειρές θα αποτελούν πρίκουελ, σίκουελ ή θα είναι αφιερωμένες σε ένα χαρακτήρα αποκλειστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;