Βγαίνω Χαλάνδρι: Penny Lane - Το comfort food έχει πλέον όνομα!
Brunch, μεσημεριανό, βραδινό ή καφέ; Choose your weapon και επισκέψου ένα από τα καλύτερα μέρη για να το απολαύσεις!

Είτε αισθάνεσαι πως θες να πνίξεις την μελαγχολία του χειμώνα/φθινοπώρου στο φαγητό είτε νιώθεις πως είναι ώρα να λανσάρεις τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά σου outfits, το Penny Lane πρέπει να βρεθεί έστω μια φορά στον δρόμο σου.

Η ιστορία του ονόματος του καταστήματος έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος από ότι θα φανταζόσουν.

Κάπου στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, κοντά στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Τζον Λένον υπήρχε ένας δρόμος ονόματι Penny Lane. Στην διασταύρωση αυτού του δρόμου,  συνήθιζε να τον συναντά ο Μακ Κάρτνεϊ για να κατεβούν μαζί στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο δρόμος ενέπνευσε το όνομα του διάσημου τραγουδιού  “Penny Lane” το 1968 και από αυτό ακριβώς εμπνεύστηκαν οι τέσσερις κύριοι που άνοιξαν το μαγαζί στον αριθμό 10 της Θουκυδίδου στο Χαλάνδρι.

Χρειάζεσαι κάτι να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι. ? Thank you @kounelly ? #pennylane_cf #brunch #weekend #comfortfood #weekendbrunch #burger #eggs #burger #burgerüber #friends #chalandri #athens #breakfast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Lane Comfort Food (@pennylane_cf) στις

Το Penny Lane μας εισάγει στον κόσμο του new american comfort food. Αυτό σημαίνει πως σερβίρει φαγητό που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ευχάριστο συναίσθημα στον καταναλωτή.

Το φαγητό αυτό χαρακτηρίζεται από τους πολλούς υδατάνθρακες και την απλή προετοιμασία. Το burger, για παράδειγμα, θεωρείται comfort food, ωστόσο, το Penny Lane δεν ετοιμάζει μόνο αυτό.

Έλα να αγαπηθούμε darling ???????? Thank you @georgepv_ #gm #brunch #BLT #bltsandwich #breakfast #friends #chalandri #sunday #morning #athens #mustvisit #sandwich #lunch #foodie #weekend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Lane Comfort Food (@pennylane_cf) στις

Για να μην φοβάσαι μη και δεν το “πετύχεις” ανοιχτό, να ξέρεις πως ο ξυλόφουρνος του ανάβει στις 11.00 το πρωί και κλείνει στη 1.00 το βράδυ. Πλήρης κάλυψη.

Τι; Παίζουμε;

Penny Lane, Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, 210 6800217

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
9'
0 - 0
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;