Η Μόνικα Μπελούτσι αποδεικνύει πως θα είναι για πάντα ένα sex symbol!
Η φωτογράφηση της σταρ για το τεύχος του Μαΐου του Vanity Fair Ιταλίας μας θυμίζει πως η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι για πάντα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουμε δει!

Ο χρόνος, όπως γνωρίζεις, φθείρει το σώμα και το πρόσωπο του ανθρώπου. Χαλάρωση, ρυτίδες, άσπρες τρίχες και τα λοιπά. Ορισμένοι άνθρωποι, όμως, δεν αφήνουν ποτέ πίσω την νεανικότητα και την φρεσκάδα τους, ακόμη και αν έχουν φτάσει στην ηλικία όπου -στερεοτυπικά- παραδίδονται στο έλεος του “γήρατος”.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία, κάθε φορά που στέκεται μπροστά στον φακό, αποδεικνύει πως η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στην γυναικεία ομορφιά πλέον.

Η διάσημη σταρ πόζαρε για τον Gianluca Fontana  φορώντας δημιουργίες μεγάλων οίκων και δήλωσε πως: «Οι γυναίκες της γενιάς μου μπορούν να γοητεύουν στα 40, τα 50, τα 60 και τα 70 τους. Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο».

Αντικειμενικά, το βλέπουμε.

?Another capture from the Vanity Fair Italia by @gnlfontana @vanityfairitalia Production and copyright H&K Hair @johnnollet Makeup @letiziacarnevale @karinmodels_official #monicabellucci#vanityfairitalia#italian#actress#coverstory#magazine#blue#green#magazine#style#boticelli#malena#karinmodels#modelsmundo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις

❤️The Cover Story By GianLuca Fontana for The Vanity Fair Italia just out today @vanityfairitalia @gnlfontana Hairstyle @johnnollet Mua @letiziacarnevale Lace dress by @ermannoscervino Copyright H&K #monicabellucci#coverstory#vanityfair#italia#magazine#inspiration#Botticelli#моникабелуччи#actress#onthemilkyroad#modelsmundo#jadore#bareback#dress#ermannoscervino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;