Ένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones μας έκανε ένα spoiler για τον χαρακτήρα του!
Μια μικρή σπόντα για την μοίρα ενός χαρακτήρα που κανείς δεν περίμενε πως θα επιβιώσει!

Τo Game of Thrones είναι γνωστό για τον ανελέητο τρόπο με τον οποίο ξεφορτώνεται χαρακτήρες, όμως, ένας ηθοποιός ανέφερε πως αισθάνεται σίγουρος ότι ο χαρακτήρας του θα την “βγάλει” καθαρή μέχρι το τέλος του σόου.

Μιλώντας στην Emily Dean για το Walking the Dog podcast της, ο  John Bradley, που παίζει τον Samwell Tarly, εξηγεί το σκεπτικό του: “Το ζήτημα με τον Sam είναι πως, εφόσον ζει ακόμη σε αυτή τη φάση, θα περίμενε κανείς πως υπάρχει λόγος να βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι”.

Προσθέτοντας σε αυτό, υπ΄ραχει μια θεωρία που έχουν εμπνευστεί οι θαυμαστές της σειράς, η οποία αναφέρει πως ο Tarly είναι στην πραγματικότητα ο αφηγητής όλης της σειράς και πως στο τέλος της δούμε έναν γερασμένο Sam να βρίσκεται στην πρωτεύουσα όπου και θα διηγείται την ιστορία του Game of Thrones.

Ο Bradley υποστηρίζει την συγκεκριμένη θεωρία αναφέροντας πως “αν ακολουθήσεις την λογική της ιστορίας, εκείνης του Westeros και εκείνη της μάχης για τον Σιδερένιο Θρόνο, [θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως] σίγουρα αυτές θα βρεθούν σε ένα βιβλίο εκείνης της τεράστιας βιβλιοθήκης.”

Όσο ωραία και αν είναι όλα αυτά, δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν ο Bradley υποστηρίζει αυτήν την θεωρία γιατί ξέρει κάτι παραπάνω για την συνέχεια της σειράς ή γιατί κάνει δικές του υποθέσεις όπως εμείς οι υπόλοιποι. Ωστόσο, είναι αρκετά πειστικός.

Τώρα, καλή υπόμονη μέχρι τον Ιούλιο!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
51'
2 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
6'
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;