Survivor 2017: Πότε γίνονται ατομικά τα αθλήματα;
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το θέμα στο Survivor πανόραμα

Το Survivor 2017 θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές τόσο για τους παίχτες όσο και για τους τηλεθεατές.
Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ίδια παραλία, αλλά ακόμα διαγωνίζονται ομαδικά.

Μετά την ένωση θα συνεχίσουν να βγαίνουν τρεις υποψήφιοι μέχρι να μείνουν 9 παίκτες. Από εκεί και για τις τρεις επόμενες ψηφοφορίες θα βγαίνουν δύο προτεινόμενοι για αποχώρηση και οι τελευταίοι έξι που θα μείνουν θα περάσουν στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού. Την εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα βγουν τρεις ακόμη υποψήφιοι, δύο από αυτούς θα αποκλειστούν (μόνο ένας θα μείνει από τους τρεις) κι έτσι οι τέσσερις τελευταίοι θα αγωνιστούν στον τελικό.

Από και και πέρα οι υποψήφιοι στη φάση της ένωσης έβγαιναν αρχικά ο πρώτος από την συνολική ψηφοφορία, ο δεύτερος από τον παίκτη που κέρδιζε ατομική ασυλία και ο 3ος από την αντίπαλη ομάδα, ενώ στην συνέχεια ο 3ος παίκτης υποδεικνύονταν από τον υποψήφιο της συνολικής ψηφοφορίας.
Όσον αφορά το πότε θα αρχίσουν να αγωνίζονται ο κάθε παίκτης για τον εαυτό του, αυτό αναμένεται να γίνει στην τελική φάση, δηλαδή όταν θα μείνουν οι έξι τελευταίοι παίκτες. Όλα αυτά φυσικά με βάση πάντα το πως εξελίσσεται το Survivor στην Τουρκία τα δύο τελευταία χρόνια, που το έχει άλλωστε η ίδια εταιρία παραγωγής η οποία διοργανώνει και το ελληνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;