5 έξυπνα hacks που θα βελτιώσουν τις φωτογραφικές σου ικανότητες στο λεπτό!
Είτε είσαι αρχάριος είτε ειδικός στις φωτογραφήσεις, η τέλεια φωτογραφία χρειάζεται πάντα αίμα, δάκρυα και ιδρώτα για να τραβηχτεί.

Ευτυχώς για εμάς, ο Νοτιοαφρικανός φωτογράφος Sheldon Evans έχει να μας μάθει ορισμένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα κόλπα που θα μειώσουν τον χρόνο προσπάθειας για την τέλεια φωτογραφίας και, πιθανώς, θα μας γλιτώσουν από περιττούς κόπους.

Στο βίντεο που βλέπεις, ο Evans μας δείχνει 5 τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απλές οικιακές συσκευές, όπως CD και σπίρτα, για να παράξουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Αυτά τα κόλπα, όχι μόνο κατεβάζουν το κόστος της ενασχόλησης με την φωτογραφία, αλλά και σε γλιτώνουν από το κουβάλημα 15.000 ειδικών εξαρτημάτων για την κάμερα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι εάν όσα μας δείχνει ο Sheldon είναι για “προχωρημένους”, σε διαβεβαιώνουμε πως όχι. Για την ακρίβεια, τα hacks που μας δείχνει είναι τόσο εύκολα που μπορεί να τα δοκιμάσει ακόμα και ένα παιδί δημοτικού.

Ο Sheldon Evans είναι γνωστός για τις φωτογραφίες γάμων που τραβάει στο Johannesburg, όμως, πρόσφατα έγινε διάσημος μέσω Youtube χάρη στα ευρηματικά του βίντεο, μετρώντας περίπου 3 χιλιάδες subscribers.

Για να δούμε αναλυτικά τι είχε να μας δείξει:

Ψεύτικο θόλωμα του φόντου

Softbox με πλαστική σακούλα

 

Μια πετσέτα για slider

 

Ανταύγειες στον φακό

Film burn με ένα σπίρτο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;