Ζώδια: Πώς επηρεάστηκαν από τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές της τελευταίας δεκαετίας! #neolaia10
Μία δεκαετία - κύκλος μεγάλων κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών. Πώς επηρέασαν τον καθένα μας;

Από την Λίλιαν Σίμου

Την τελευταία επταετία, μεγάλες κοινωνικο-πολιτικές αλλαγές, έχουν αλλάξει το τοπίο της ζωής μας, σε κάθε πεδίο. Ο χάρτης των κρατών αλλάζει πολιτισμικά, σε τρόπο ζωής, σε απαιτήσεις και συστήματα εξουσίας.
Στην αστρολογική συμβολική γλώσσα, οι βαθιές και ριζικές αλλαγές, με ανατροπές και απρόοπτα , ήταν αναμενόμενες καθώς από τα τέλη του 2008 και 2009, αλλά κυρίως από το 2010 και μετά, οι πλανήτες που σηματοδοτούν μεγάλες αλλαγές, ήρθαν σε ένα συνδυασμό συγκρούσεων που ακόμη είναι σε ισχύ, αλλά σταδιακά εξασθενεί από το φθινόπωρο του 2017 και μετά.

Βασικός σημειοδότης των γεγονότων, είναι το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι συνδυασμοί με τον Ουρανό στον Κριό, παράλληλα με άλλους πλανήτες, όπως τον Δία και τον Κρόνο, κατά διαστήματα.
Ο Πλούτωνας μας θυμίζει τον άρχοντα του σκότους, τον ομώνυμο θεό του «Κάτω Κόσμου». Στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι η ανάγκη να κατέβουμε στα «έγκατα της γης», προκειμένου να ανακαλύψουμε τη ρίζα των προβλημάτων ή των εμποδίων, την σήψη και την διάβρωση, προκειμένου να ακολουθήσουμε στη συνέχεια την ανάβαση προς την κορυφή του έργου μας. Καθώς ο ζώδιο του Αιγόκερου σηματοδοτεί την εξουσία, οι παλιές δομές της εξουσίας τρίζουν, δονούνται και δημιουργείται ένα ρήγμα που μεγαλώνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο χάρτης των κρατών και των κέντρων εξουσίας όπως τον γνωρίσαμε, αλλάζει. Ο Ουρανός στον παρορμητικό Κριό, περιγράφει ανατροπές και απρόβλεπτα με ταχύτητα φωτός. Η ανάγκη της επανάστασης γίνεται όλο και πιο απαιτητή,αρκεί να υπάρχει ουσία και στόχος για τη νέα αρχή.

Σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, πρέπει να κατανοήσουμε πως ο Πλούτωνας επιδιώκει να μας απομονώσει από την κτητικότητα της ύλης και της γήινης εξουσίας για να μας δώσει την ευκαιρία να ξαναβρούμε τις αξίες μας, καθαρές και ακριβοδίκαιες, όπως θα τις επιθυμούσε ο Κρόνιος Αιγόκερος στην ανώτερη μορφή του, με τη σοφία και την διαχρονική του γνώση.
Να καταλύσουμε μαζί με τον εκάστοτε δικτάτορα κυβερνητικού και διοικητικού σχήματος, τον εσωτερικό δικτάτορα που κρύβουμε μέσα μας και μας καταδυναστεύει. Η ανθρωπότητα περνά μία κρίση βαθιά και μέσα από αυτή θα πρέπει να βγει πιο καθαρή, πιο συνετή, πιο συνειδητή και πιο συγκροτημένη.

Για τον Πλούτωνα και τις αλλαγές σε ιστορικές περιόδους, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 

Κλείνοντας αυτόν τον ευρύ κύκλο ανακατατάξεων, υπάρχουν βαθιές ρωγμές στις ανθρώπινες σχέσεις. Απομυθοποίηση, αποτίμηση λαθών, δοκιμασίες σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και στο προφίλ κυβερνήσεων, κυβερνώντων, πολιτικών και άλλων παραγόντων που ρυθμίζουν τη ροή της ζωής των πολιτών, άφησαν τα σημάδια τους. Αποδόμηση σχέσεων, καθώς οι εξωτερικές πιέσεις, ρίχνουν το προσωπείο που είχαμε τις «καλές εποχές» και ο καθένας προβάλει τις αδυναμίες του.
Σκληρότητα και αδικία, όπως συχνά συμβαίνει όταν οι άνθρωποι τελούν υπό πίεση, διακρίνεται όλο και περισσότερο συχνά, αλλά είναι παράλληλα η εποχή όπου θα αντιληφθούμε τους ανθρώπους με αξίες, με αντιστάσεις, με ποιότητα και με δύναμη ψυχής!

Οι δυσκολίες που βιώσαμε και βιώνουμε, ενισχύθηκαν από τις αρχές του 2017 ακόμη μία φορά, ως τα τέλη αυτής της Άνοιξης, με μία σταδιακή αποδυνάμωση μετά το φθινόπωρο.

Υπάρχει ένταση, κρίση σε σχέσεις, αντίδραση απέναντι σε κάθε περιορισμό, ζυγό, υποχρέωση, ωστόσο ενισχύεται η ανάγκη να γίνουμε αυτόνομοι, να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Ό,τι είναι φθαρμένο, περνά κρίση και φθίνει. Η σήψη –όπου υπάρχει- αφήνει έντονη δυσωδία, αλλά το θετικό είναι πως δεν μας ξεγελά πλέον.

Πώς επηρεαζόμαστε αυτή τη μακρά και επίπονη περίοδο, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας;

Κριός

Όλα αυτά τα χρόνια, ζείτε με προκλήσεις, κάτι συνυφασμένο με τις ιδιότητες του ζωδίου σας! Αλλάζετε ως φύση, θέση και προσωπική έκφραση. Η ίδια η προσωπική εκδήλωση μετατρέπεται σε άκρως επαναστατική, ή καινοτόμα. Τα θέματα της καριέρας ήταν και είναι περισσότερο στο προσκήνιο. Μπορεί να έχετε φανεί πιο απαιτητικοί, ορθώνοντας ανάστημα λόγω εμπειρίας ή γνώσης. Η πορεία θα σας δικαιώσει, αν όντως έχετε τις βάσεις για να διεκδικήσετε. Αν όχι, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και μην υπερβάλλετε.
Πολλοί σας βρίσκουν εκκεντρικούς, αλλά ήδη είναι αρκετά μακριά από την νέα σας διαδρομή.
Τα τελευταία χρόνια, πυροδοτείται η συγκίνηση και η εσωτερική σας φλόγα, για να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, ανατρέποντας τα πάντα γύρω σας, ισορροπίες, κεκτημένα, κατεστημένο και δομημένες αξίες. Αν εργαστήκατε με σοβαρότητα, σκληρά και προς την σωστή πλευρά τα πράγματα θα είναι ευκολότερα και τα οφέλη μακροχρόνια.
Όλα ανατρέπονται και προκύπτει ένας νέος άνθρωπος, αναγεννημένος, δυνατός, που παρασύρεται από ένα αέρα που δεν υπήρχε, ή δεν φαινόταν ως χθες. Θάρρος και δύναμη, τόλμη και ρίσκο, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και θα μαγνητίσετε ανθρώπους δυναμικούς, αυτάρκεις, ελκυστικούς, γεμάτους πάθος για ζωή. Καλή τύχη και σύνεση στις επιλογές σας!

Ταύρος

Η αναστάτωση αφορά κατά πρώτον τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Είστε αρκετά γειωμένα άτομα και δεν έχετε συνηθίσει να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Οι αλλαγές δημιουργούν έντονες συγκινήσεις, ταράζεστε εσωτερικά και κρυμμένες ανάγκες σας αναστατώνουν. Ανέφικτα όνειρα, οράματα μυστικά, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν μάλιστα είστε αρκετά πίσω στις βαθιές σας επιθυμίες, μπορεί να βρεθείτε σε άβολη θέση. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως πρέπει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Να διευρύνετε τους ορίζοντες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εκ βαθέων.
Πρέπει όμως να δείτε τον κόσμο πέραν από τα γήινά σας όρια. Αν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας είναι δυσβάστακτα προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε από τις πιέσεις και να μην ξεσπάτε όποτε σας ενοχλούν. Από τα γεγονότα ήδη αναγκαστήκατε ή σύντομα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής.
Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα που παραμένουν στο παρασκήνιο, σας προκαλούν να τα αντιμετωπίσετε ευθέως. Πυροδοτούν μία εσωτερική ένταση και σας κάνουν να μην μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, αν και φαίνεστε ήρεμοι. Θέλετε ανυπερθέτως να περάσετε σε ένα στάδιο πολύ πιο προχωρημένο, να κάνετε μία ριζική και βαθιά ανατροπή, να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέα επίπεδα γνώσης, να απαλλαγείτε από το χθες, το απτό, το αισθητό… Αποφασίστε το, μην διστάζετε. Είναι εύκολο να πάτε παρακάτω.

Δίδυμοι

Για σας, σχέδια και στόχοι όλα αυτά τα χρόνια, μπαίνουν στο στόχαστρο. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε στα ίδια που πρεσβεύατε ως πρότινος. Η εποχή επιτάσσει νέες προοπτικές και σίγουρα ανανέωση στα όνειρά σας. Δεν είστε από τα άτομα που φοβούνται την εναλλαγή, άρα λιγότερα αρνητικά θα αισθανθείτε την τρέχουσα πρόκληση. Απλά, μην βιαστείτε, μην δείτε επιπόλαια τις προκλήσεις με τον άνεμο αλλαγών. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι πολύ σοβαρό με ενθουσιασμό και ταχύτητα, γιατί μπορεί να μην μετρήσετε σωστά τις παραμέτρους.
Η αναστάτωση των τελευταίων ετών σας ζητά επίσης να σκεφθείτε τα αποθεματικά σας, είτε ως εξασφάλιση, είτε ως επένδυση. Σε κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είστε δίκαιοι και έντιμοι διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα προκαλέσετε προβλήματα στη ζωή σας. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέο σχεδιασμό, αλλά να έχετε σωστό προγραμματισμό.
Στις σχέσεις, δεν μπορείτε να διατηρείτε γνωριμίες που είναι ασύμβατες με την προσωπικότητά σας και ίσως κάποιες που διατηρούσατε στο παρελθόν, έχουν τελειώσει οριστικά. Το ίδιο συμβαίνει με τις συνεργασίες. Στην ουσία, είναι καλύτερα να διατηρήσετε την αυτοδιάθεσή σας. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να μην είστε απόλυτοι και να μην προσπαθείτε να κυριαρχείτε μέσω της γοητείας σας.

Καρκίνος

Η ζωή σας είναι σε αναβρασμό κυρίως ήδη από το 2010, με βαθιές και μεγάλες προσωπικές ανακατατάξεις. Βιώσατε και βιώνετε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η συγκίνηση επηρεάζει πάντα το ζώδιό σας. Σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο του έτους, στις κοινωνικές σας σχέσεις κι ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας.
Η περίοδος κρίσης στη ζωή σας, σας άλλαξε οπτική και προφανώς έγιναν ξεκαθαρίσματα και μια ριζική ανατροπές στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Με τις ανάγκες να είναι οξυμένες γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ, τα συναισθήματα συχνά θολώνουν την κρίση και φέρνουν στο φως μία εικόνα άκρως έντονη και επιθετική. Χρειάζεστε αυτοσυγκράτηση. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες κλονίστηκαν και ακόμη είναι σε μεταβατικό στάδιο, ενώ όσες δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις ίσως τελειώσουν οριστικά. Μην ανησυχείτε όμως, υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε χωρίς πρόγραμμα. Περνάτε σε νέα εποχή, όπου ακόμη και με τις ευαισθησίες σας, είστε γενναίοι και τολμηροί!

Λέων

Τα φαινόμενα που παρουσιάσαμε προκαλούν μία δυσχέρεια στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας. Δεν σας είναι ευχάριστο να περιορίζεστε από δεσμεύσεις, επομένως η παρουσία του Πλούτωνα με τις δύσκολες όψεις εδώ και χρόνια, σας έχει περιορίσει αισθητά. Ο σχηματισμός, θα σας θυμίσει πως πρέπει να επιμείνετε, και να βρείτε νέους δημιουργικούς δρόμους. Αν δεν διατηρήσετε την σπίθα της δημιουργίας, ίσως έχετε ροπή σε ευαισθησίες υγείας που μπορεί να προκληθούν από αμέλεια, ή κούραση ψυχολογική ή σωματική. Αισιοδοξείτε, όλα αλλάζουν και έχετε πάντα την φλόγα σαν στοιχείο. Διευρύνει τους ορίζοντες της αναζήτησης, σας κάνει να είστε πιο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί, σας προσδίδει αισιοδοξία, ούτως ώστε να ξεπεράσετε την δύσκολη καθημερινότητα.
Τα τελευταία χρόνια, η ροή των γεγονότων που διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν είναι πλέον αναστρέψιμη. Οι υποχρεώσεις μοιάζουν ασφυκτικές, δεσμευτικές, περιορίζουν τον χρόνο σας. Πολλές ιδέες ίσως σας κάνουν να λειτουργήσετε με δογματισμό και να δώσετε ένα νέο και δυναμικό παρών σε χώρους με γνώση ή φιλοσοφική διάσταση. Αρκεί, να μην είστε δογματικοί.
Στην προσωπική ζωή, νέες γνωριμίες, ή αποφάσεις, φέρνουν ανατροπές και ήδη γνωρίζετε, πως πρέπει να προχωρήσετε, κλείνοντας κύκλους με εκείνους που δεν παλεύουν για ένα καλύτερο «αύριο».

Παρθένος

Ο Πλούτωνας αυτά τα χρόνια βρίσκεται σε θετική όψη με το ζώδιό σας. Στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, φωτίζει και εστιάζει το ενδιαφέρον στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αγαπημένοι σας, είτε είναι παιδιά, είτε το φλερτ σας, είτε κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, θα είναι σε προτεραιότητα για σας αυτές τις μέρες. Πρέπει να καλλιεργηθεί η σχέση και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, αλλά για σας θα είναι εύκολα αντιληπτές και εποικοδομητικές. Μπορεί να αποφασίσετε ένα νέο χόμπι ή να σταματήσετε μία ασχολία που δεν σας ευχαριστεί πλέον.
Η θέση του Ουρανού σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ανατρέπει την ασφάλειά σας και με ένα απρόβλεπτο τρόπο αποδεσμεύεστε από τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν ως τώρα. Φυσικά, επειδή δεν σας αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως αποδιοργανωθείτε προσωρινά. Θα είναι η ευκαιρία όμως να αντιληφθείτε πως όλα αλλάζουν στη ζωή. Προσοχή θα χρειαστεί στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να οξυνθούν από το άγχος και στις επενδύσεις. θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναθεωρήσετε τις απόψεις που είχατε μέχρι τώρα για αυτά που σας ανήκουν, τα δικά σας πράγματα, είτε αυτά αφορούν υλικά είτε πρόσωπα. Μην κάνετε επενδύσεις σε μία σχέση, αν και σας συγκινεί ένα πάθος και μπορείτε να κάνετε κινήσεις που δεν θα σας ωφελήσουν τελικά.

Ζυγός

Με τον Πλούτωνα να εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας ζητήματα, η δε θέση του Ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με όσους συναναστρέφεστε τακτικά, εδώ και χρόνια βιώνετε μία ασταθή κατάσταση στους συγκεκριμένους τομείς. Σχέσεις διαλύθηκαν ή διαλύονται, ανατρέπεται η οπτική σας για τους συνεργάτες, σας εκπλήσσουν όσοι είναι σε ένα «δούναι-λαβείν».
Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και οι απαιτήσεις που έχετε ή οι προσπάθειες που καταβάλουν για να ωφεληθούν από την συνεργασία σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η εκρηκτική παρουσία του Ουρανού, φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο, ειδικά αν υπάρχει ισχυρή βάση. Αν υπάρχουν ή υπήρξαν σημαντικές διαφορές στη σχέση σας, μπορεί πλέον η κατάσταση να μην είναι αναστρέψιμη.
Αν έχετε σοβαρά παράπονα και θεωρείτε πως αντιμετωπίζετε μόνοι τα προβλήματα στη ζωή σας, ίσως επιρρίπτετε ευθύνες στην οικογένεια ή τη σχέσης σας, για κάποια σημαντική ατυχία σας. Νέα άτομα ήρθαν και ακόμη έρχονται στη ζωή σας, ο κύκλος των επαφών διευρύνεται. Ωστόσο κάποια άτομα μπορεί να φύγουν ή απομακρύνθηκαν ξαφνικά. Μην λυπάστε, πρέπει να περάσετε το στάδιο της αλλαγής. Κρίνοντας πως θέλετε μία νέα αρχή μέσα από τις συνεργασίες σας, είναι δυνατόν να μην έρθετε σε σωστή συμφωνία και να γίνει μία ξαφνική ανατροπή. Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις

Σκορπιός

Για την σταθερή σας φύση, η αλλαγή των τελευταίων ετών, ήταν δύσκολο στάδιο. Ίσως είστε απαιτητικοί και ανυπόμονοι αλλά θέλετε να έχετε τον έλεγχο για ό,τι σας μεταμορφώνει. Ωστόσο, η περίοδος αυτή δεν σημαίνει πως δεν θα σας έχει βοηθήσει. Η ένταση προσφέρει πάντα αποσαφήνιση στις απόψεις και στις προθέσεις των άλλων, αλλά και στις δικές σας. Μπορεί να πρέπει να γίνει μία επισκόπηση εξ αρχής και εφ’ όλης της ύλης για τα σημαντικά σας ζητήματα. Στις προκλήσεις να είστε σαφείς, συγκεκριμένοι και σοβαροί. Κάποιοι στενοί συγγενείς ενδέχεται να φάνηκαν σκληροί, αλλά με τον τρόπο αυτό έδειξαν τις προθέσεις τους.
Τα γεγονότα άγγιξαν θέματα της εργασίας με εκπλήξεις και ανατροπές. Ίσως μάλιστα η καθημερινότητά σας είναι σε αναστάτωση, καθώς θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Ο εκνευρισμός σας έφερε και ίσως ακόμη φέρνει προκλήσεις για να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους πολύ σημαντικούς για σας και η ρήξη μεταξύ σας μπορεί να είναι οριστική. Είστε απόλυτοι και κάθετοι, κάτι που φοβίζει ή κουράζει γενικά.
Αδυναμία να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, ίσως είναι το ζήτημα που θα σας φέρει σε αδιέξοδα. Πολλά μυστικά θα αποκαλύπτονται, για τον λόγο αυτό αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες ή μυστικά που δεν σας συμφέρουν.

Τοξότης

Δεν θα λέγαμε πως είναι όλα δύσκολα για σας. Αντίθετα μάλιστα, η θέση του Ουρανού ευνοεί τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, ακόμη και εν μέσω εκπλήξεων. Αν αυτά τα χρόνια προσπαθήσατε να δώσετε νέα πνοή στην σχέση σας, είχατε και έχετε την ευκαιρία να βιώσετε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες. Υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όμως δεν θα είναι σίγουρο πως κάθε γνωριμία είχε ή θα έχει διάρκεια. Αν είστε μόνοι, πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξετε σε μία από αυτές. Μπορείτε να χαρείτε εκδρομές ή ολιγοήμερες διακοπές, καθώς θα είστε αρκετά άνετοι, χαλαροί και ευχάριστοι στην παρέα.
Με την εμπειρία των προηγουμένων ετών, πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες αξίες. Αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε επένδυση ή να δημιουργήσετε χρέη, μέχρι να περάσει και αυτή η χρονιά. Οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα για εύκολο πλουτισμό θα είναι δύσκολο να αποδώσει, ως αδύνατον. Πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση.
Επίσης αυτή την περίοδο θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Οι λανθασμένες επιλογές φίλων που κάνατε δεν έχουν βγει σε καλό, ενδεχομένως να σας έχουν ζημιώσει συναισθηματικά και οικονομικά.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα εδώ και χρόνια στο ζώδιό σας, περνάτε ήδη μία κρίση ταυτότητας. Δεν είναι άσχημο γενικά ως αίσθηση, καθώς κατά περιόδους κρίνεται απαραίτητο να αναζητάμε τις λύσεις μας, τις προσωπικές μας ανάγκες, την προσωπική μας έκφραση. Αυτό είναι το ζητούμενο και για σας, επομένως πρέπει να έχετε την δύναμη να βρείτε τι σας συγκινεί και σας εκφράζει. Ίσως διαφοροποιηθείτε λίγο από το στυλ που είχατε –αν δεν έχει ήδη συμβεί, ίσως πάλι παγιώσετε το στυλ σας.
Η περίοδος που έχει προηγηθεί, προκάλεσε και έφερε στο φως κατά καιρούς συγκινήσεις που δεν περιμένατε. Θα είναι λίγο δύσκολο να αποφύγετε την σύγκρουση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, μπορεί να εκφραστεί, είτε με μία μετακόμιση, είτε με αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού. Η επένδυση σε ένα ακίνητο δεν ευνοείται, αν και σαν ιδέα μπορεί να σας αρέσει. Περιμένετε για καλύτερες συνθήκες μετά το πέρας αυτής της χρονιάς.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να έχετε επιτυχία πρέπει να δουλέψετε συλλογικά, συνεργαζόμενοι με τους άλλους, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και με χτυπήματα κάτω από την μέση. Επίσης, δεν ήταν απλά τα θέματα γύρω από τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αν ακόμη διαρκούν, δεν ωφελεί η ένταση και η τάση κυριαρχίας. Αν και στο παρελθόν έχετε δουλέψει σκληρά, έχετε αποκτήσει εμπειρίες και είστε ικανοί για την θέση που επιθυμείτε να κατακτήσετε, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσετε, θα αναγνωριστεί η ικανότητα σας και θα ανταμειφθείτε.

Υδροχόος

Με τον Πλούτωνα να διεγείρει βαθύτερα όνειρα, είστε σε μία εσωτερική κόπωση αυτά τα χρόνια. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, θα σας ευνοήσει η περίοδος για να εμβαθύνετε στις μελέτες σας. Αν έχετε αναλάβει ένα έργο μελέτης και έρευνας ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα έρθετε πιο κοντά στο έργο σας. Διαφορετικά, μπορεί να αισθανθείτε παγιδευμένοι, από απόψεις που έχουν ήδη θεωρηθεί ξεπερασμένες.
Η όψη με τον Ουρανό επέφερε και ακόμη μπορεί να φέρει νέα πνοή στις ιδέες, στις σκέψεις και στα σχέδιά σας. Θα παρουσιαστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, επομένως θα αισθανθείτε πως διευρύνεται ο κύκλος σας. Μπορεί να αποφασίσατε να σπουδές, ή ένα ταξίδι γνώσης που επηρέασε τις ιδέες σας.
Φτάνετε στο σημείο που επανεξετάζετε όλα όσα πράξατε ή αποκομίσατε μέχρι τώρα απ’ την ζωή σας. Μην ενδίδετε σε απαισιόδοξες σκέψεις και απόψεις, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας και κάντε τον αγώνα σας. Νέες ιδέες και πολλές καινοτομίες γύρω από σχέδια και μελλοντικές προοπτικές. Αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να έχετε ομαλή σχέση με αδέλφια ή μία συμφωνημένη σχέση, που θα έχει ανατροπές Αντί να χάνετε το κουράγιο σας προσπαθήστε να γίνετε πιο ενεργητικοί, βελτιώνοντας με περισσότερες γνώσεις το επάγγελμα σας. Αν είστε καταρτισμένοι πλήρως επαγγελματικά και συγχρόνως εργάζεστε σκληρά προωθώντας τα προσόντα σας, θα πετύχετε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

Ιχθείς

Οι αξίες αλλάζουν και αυτό που θεωρούσατε ασφαλές, δεν ισχύει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις και να δώσετε την ευκαιρία στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σας, να καταλάβουν τα αισθήματά σας. Μην κάνετε περιττά, παρά την αισιοδοξία που μπορεί να αισθάνεστε. Αλλάζετε προτιμήσεις και ίσως νέες αξίες προβάλλουν στη ζωή σας. Στην πορεία των προηγούμενων ετών, η κατάσταση σας αποδεικνύει πως όλα αλλάζουν και δεν είναι απαραίτητο να δένεστε απόλυτα με άτομα ή με αντικείμενα.
Ο Πλούτωνας, αφορά και ενεργοποιεί τις σχέσεις μεταξύ φίλων και θα αναδείξει τους σωστούς απέναντί σας. Ενώ τα σχέδια για το μέλλον πρέπει να εξεταστούν εξ αρχής. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε όλα όσα είχατε προγραμματίσει καθώς αυτά τα χρόνια, ο προγραμματισμός δεν στηρίζεται σε στέρεη βάση. Στο εξής, ας θέτετε προτεραιότητες μόνο.
Πιθανόν στην ανάγκη σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, αδικήσατε κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Για να διατηρήσετε τις σημαντικές φιλίες στη ζωή σας θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι, έντιμοι απέναντι τους και πιστοί, τηρώντας πάντα το λόγο σας. Θα φύγουν ή ήδη έχουν απομακρυνθεί οριστικά πρόσωπα πολύ σημαντικά, γι’ αυτό χρειάζεται συνέπεια προς εκείνους που προέχουν στη ζωή σας.
Στον οικονομικό τομέα δεν υπήρξε και δεν βρίσκετε εύκολα βοήθεια, πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να αρκεστείτε στα προσωπικά σας εισοδήματα με δημιουργικές ιδέες. Οι αξίες της ζωής, αλλάζουν σταδιακά και λίγοι αλλά πολύτιμοι συνοδοιπόροι είναι πλάι σας.

Τo neolaia.gr κλείνει 10 χρόνια και όλο τον Απρίλιο ετοιμάζει σούπερ αφιερώματα για όλα όσα άλλαξαν στις ζωές μας αυτή τη δεκαετία! Μείνει συντονισμένος στο #neolaia10!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
81'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
77'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;