Έχε πίστη στον εαυτό σου: Το βασικό κομμάτι για να πετύχεις στη ζωή!
Η πίστη είναι ο αναντικατάστατος παράγοντας της επιτυχίας.

Το άρθρο είναι του αναγνώστη μας Γιώργου Βασίλογλου

Η πίστη προκαλείται και ισχυροποιείται με οδηγίες, που δίνετε εσείς στο υποσυνείδητό σας. Άνδρες όπως ο Lincoln και ο Gandhi μας δείχνουν πως οι σκέψεις μπορούν να μεταφέρουν έναν μαγνητισμό , ο οποίος προσελκύει όμοιες σκέψεις, κάνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να λειτουργούν σαν μια διάνοια.
Έχετε πίστη στον εαυτό σας, πίστη στο Άπειρο.
Η πίστη αποτελεί το σημείο εκκίνησης για τη συγκέντρωση πλούτου!
Η πίστη είναι η βάση όλων των ‘’θαυμάτων’’ και όλων των μυστηρίων, που δεν μπορούν να αναλυθούν με τους κανόνες της επιστήμης.Η πίστη είναι το μοναδικό γνωστό αντίδοτο για την αποτυχία!
Η πίστη είναι το στοιχείο , η ‘’χημική ουσία’’, η οποία, δίνει τη δυνατότητα για την κατάκτηση των επιθυμιών σας.
Η πίστη είναι το στοιχείο που μεταμορφώνει τους συνηθισμένους κραδασμούς της σκέψης, δημιούργημα της περιορισμένης ανθρώπινης διάνοιας, στο πνευματικούς τους ισοδύναμο.
Η κατευθυνόμενη πίστη κάνει κάθε σκέψη να σείεται από τη δύναμη.Μπορείτε να υψώσετε τον ευαυτό σας στο υψηλότερο σημείο χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ώθησης ,της πίστης.
Η αυτοπεποίθηση έχει κάνει πάρα πολλούς ανθρώπους να μην φοβούνται τις αποτυχίες και να σκέφτονται μόνο την επιτυχία. Πως χτίζεται η αυτοπεποίθηση;; Όπως όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, έτσι και η αυτοπεποίθηση χτίζεται από την παιδική ηλικία, μέσα από την αποδοχή των γονέων και από την προτροπή τους να παίρνει το παιδί πρωτοβουλίες και να αποκτά εμπειρίες. Στην ενήλικη ζωή η αυτοπεποίθηση αποκτάται με το να εστίαζουμε σε αυτά που πραγματικά είμαστε καλοί. Ο καλύτερος τρόπος για να κατακτήσουμε την αυτοπεποίθηση είναι να εστιάσουμε στις ικανότητές μας και να τις «δουλέψουμε». Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι νιώθουμε πιο εύκολα αυτοπεποίθηση όταν κάνουμε κάτι στο οποίο είμαστε καλοί. Ας βρούμε, λοιπόν, αυτά στα οποία τα πάμε καλά και ας συνεχίσουμε να τα κάνουμε χρησιμοποιώντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές μας. Ας αφήσουμε αυτά στα οποία δεν είμαστε τόσο καλοί στους άλλους, εκτός και αν είναι απαραίτητο να τα κάνουμε.
Τόσο η φτώχεια ,όσο και τα πλούτη, είναι αποκυήματα της πίστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;