Υποτροφίες 2017 του κληροδοτήματος Μαρίας Κασιμάτη
Δείτε αναλυτικά για τις υποτροφίες 2017 που ανακοινώθηκαν!

Η Διοικητική Επιτροπή Υποτροφιών του Κληροδοτήματος Μαρίας Κασιμάτη αποφάσισε να χορηγήσει δύο (2) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρώπη και κατά προτίμηση στην Αγγλία, σύμφωνα με τους όρους της διαθήκης της Μαρίας Κασιμάτη. Σύμφωνα με τους ίδιους όρους θα προτιμηθούν γεννηθέντες στην Αμφισσα ή στην Αθήνα και ιδιαιτέρως συγγενείς του Δήμου Γεωργούλα, συζύγου της Μαρίας Κασιμάτη. Οι Υποτροφίες θα δοθούν για μεταπτυχιακές σπουδές:

Α) στην ΓΕΩΡΓΊΑ ή τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ αυτής και Β) στις ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ δηλ. αποκλειστικά στην (Ζωγραφική, γλυπτική και μουσική)

Η Διοικητική Επιτροπή καλεί όσους επιθυμούν να λάβουν υποτροφία να υποβάλουν εντός 45 ημερών από την ημέρα δημοσίευσης της παρούσας σε εφημερίδες των Αθηνών και της Αμφισσας. στο Γραφείο του Κληροδοτήματος Λυκούργου 9 Αθήνα, αίτηση συνοδευόμενη από τα κατωτέρω δικαιολογητικά: 1) Πτυχίο της Γεωπονικής Σχολής ή Ανώτατης ή Ανώτερης Σχολής Καλών Τεχνών (Ζωγραφικής Γλυπτικής ή Μουσικής),καθώς και πτυχιούχοι Μουσικών εκπαιδευτηρίων (Ωδείων) ανεγνωρισμένων από το Κράτος. 2) Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης ή Πιστοποιητικό εγγραφής στα Μητρώα Αρρένων. 3) Πιστοποιητικό ηλικίας μέχρι και 36 ετών ανεξάρτητα εάν πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες ή για Υπαλλήλους του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου. 4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 5) Βεβαίωση από την Οικονομική Εφορία γιαταεισοδήματατωνγσνέων του ενδιαφερομένου, καθώς και τα δικά του εισοδήματα. 6) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου 7) Βεβαίωση σπουδών από την οποία να φανεί, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοχος της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής γλώσσας. Η Επιτροπή δικαιούται να ελέγξει τη γλωσσομάθεια. 8) Πιστοποιητικό υγείας από ιατρό του δημοσίου ή Δημόσιο Νοσοκομείο. 9) Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής. 10) Υπεύθυνη δήλωση από την οποία να φαίνονται όλες οι σπουδές του ενδιαφερόμενου και η οποία δήποτε απασχόλησή του. Η Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από όσους προκρίνει ως υποτρόφους .συμπληρωματικά και οποιοδήποτε άλλο σχετικό δικαιολογητικό. Στους υπότροφους παρέχεται μηνιαίο επίδομα (1,000,00) χιλίων ευρώ,και η διάρκειατης χορηγούμενης υποτροφίας ορίζεται σε δύο έτη Πάντοτε θα λαμβάνονται υπόψη και τα διαθέσιμα εισοδήματα του Κληροδοτήματος. Πληροφορίες: κ. Κωνσταντίνο Μπαλτά, Γραμματέα Κληροδοτήματος, ώρες 9-12 τηλ.2103249007

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;