Ο Κυριάκος Μπαλάσκας του Darkside Tattoo Society μιλά στο neolaia.gr!
Ο Κυριάκος Μπαλάσκας είναι ιδιοκτήτης του περίφημου στούντιο Darkside Tattoo Society, διοργανωτής του Balkan Thessaloniki Tattoo Convention αλλά και του Athens International Tattoo Convention, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό!

Δες τι μας είπε ένας από τους μεγαλύτερους tattoo artists στην Ελλάδα για τα πρώτα του βήματα στον χώρο του tattoo, την καθημερινότητα στην δουλειά αλλά και το Athens International Tattoo Convention, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 – 13 – 14 Μαΐου 2017 στο Γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO – Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου.

Πες μας μερικά πράγματα για τα πρώτα βήματα σου στον χώρο. Πώς ξεκίνησες;

Σπουδάζοντας στο London College of Printing ξεκίνησε και η ενασχόληση μου με την τέχνη. Στα 23 μου ξεκίνησα το apprenticeship στον χώρο του tattoo και 2 χρόνια μετά ξεκίνησα να ασχολούμαι και επαγγελματικά με αυτό.

Είχες κάποιο μέντορα; Κάποιον που να σε δίδαξε πολλά από όσα κάνεις σήμερα ή που σε υποστήριξε όταν το χρειαζόσουν;

Για να γίνεις καλός σε οποιαδήποτε δουλειά, θα πρέπει κάποιος να σου μεταφέρει την γνώση ή να στο διδάξει . Οπότε ναί, είχα δάσκαλο και στο κομμάτι του tattoo και σε αυτό της διοργάνωσης.

Ποια είναι η αγαπημένη σου στιγμή την ώρα της δουλειάς;

Όλη η διαδικασία του tattoo είναι τέλεια.

Υπάρχει κάποιο σχέδιο που σου ζητάει ο κόσμος πολύ συχνά;

Δεν μου ζητάνε κάτι πολύ συγκεκριμένο θεματικά, αυτό που ζητάνε σίγουρα είναι το watercolor.

Περιέγραψε μας με λίγα λόγια την φάση του Athens International Tattoo Convention. Μαζί με ποιους το οργανώνετε;

Είναι η μεγαλυτερη γιορτή του tattoo στην Ελλάδα! Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τους μεγαλύτερους tattoo artists του κόσμου κάθε χρόνο. Η διοργάνωση γίνεται απο την Red&White Productions απο την αρχή της διοργάνωσης έως και σήμερα- μαζί διοργανώνουμε και το Balkan Thessaloniki Tattoo Convention καθώς και το Athens Tattoo Expo.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

Η πλειοψηφία των ατόμων που βρίσκονται στην διοργάνωση ασχολούμαστε με το tattoo πάνω απο 20 χρόνια. Με το support που έδειξαν οι artist στην ιδέα μας 11 χρόνια πρίν- κάτι που τότε δεν ήταν καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθεί- πήραμε το πάτημα και ξεκινήσαμε το πρώτο Athens Tattoo Convention.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;