Google: Δείτε τι αλλάζει από σήμερα στις αναζητήσεις!
Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει την αναζήτηση της. 

Ο στόχος φυσικά είναι να αποφεφχθούν τα επίκαιρα “Fake News”. Η βελτίωση και αξιοπιστία του περιεχόμενου της είναι το πρώτο μέλημα.

Έτσι, μέσω βελτιώσεων στον αλγόριθμο, η Google έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση των μεθόδων αξιολόγησης, μέσω των οδηγιών του New Search Quality Rater, ώστε στα αποτελέσματα της αναζήτησης να μην εμφανίζεται προσβλητικό ή παραπλανητικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, η εταιρεία εισαγάγει νέες κατευθυντήριες γραμμές για την ποιότητα των αναζητήσεων των χρηστών, όπου αξιολογητές (πραγματικοί άνθρωποι) κάνουν εκτίμηση των αποτελεσμάτων της Google. Οι αξιολογήσεις αυτές χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την ποιότητα των αποτελεσμάτων αλλά και τομείς που πιθανόν χρειάζονται βελτίωση.

Νέοι μηχανισμοί θα υπάρχουν και στην αυτόματη συμπλήρωση πεδίων, η οποία βοηθά στην πρόβλεψη των αναζητήσεων που πληκτρολογούν οι χρήστες.
Επιπλέον, η εταιρεία δημοσιεύει τη νέα πολιτική στο Κέντρο Βοήθειας (Help Center), ώστε οποιοσδήποτε χρήστης να μπορεί να μάθει περισσότερα για την αυτόματη συμπλήρωση (autocomplete) και την προσέγγιση της εταιρείας για την αφαίρεση ακατάλληλων όρων αναζητήσεων.

Τέλος, όσοι χρήστες επιθυμούν να εντρυφήσουν λίγο περισσότερο σε αυτό, η Google αναβάθμισε πρόσφατα την ιστοσελίδα της «Πως Λειτουργεί η Αναζήτηση», με σκοπό να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία πίσω από την Αναζήτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
'
59 - 52
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;