Stealthing: Το νέο επικίνδυνο trend στο sex - Μάθε εδώ τα πάντα
Όλοι μιλούν για το Stealthing. Τι ακριβώς είναι όμως;

Το Stealthing είναι σίγουρα μια λέξη που μέχρι στιγμής σου ήταν άγνωστη, ωστόσο είναι το νέο trend στο sex και είναι πραγματικά πολύ τρομακτικό.

Σήμερα όλοι μιλούν γι’ αυτό έπειτα από τη δημοσίευση μιας αμερικάνικης έρευνας. Η υπεύθυνη της έρευνας που δημοσιεύθηκε στο Columbia Journal of Gender and Law, Alexandra Brodsky, λέει ότι μέσα από τις συνεντεύξεις της έχει διαπιστώσει ότι «πρόκειται για μία κοινή πρακτική ανάμεσα σε νέος ανθρώπους που είναι ενεργοί σεξουαλικά», ενώ τονίζει ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί της πολλά θύματα.

H δικηγόρος αναφέρει ότι όταν ο άντρας εφαρμόζει την επικίνδυνη πρακτική του stealthing την ώρα της συνουσίας, μπορεί να κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση. 
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι στα μέσα του Ιανουαρίου ένας άνδρας καταδικάστηκε για βιασμό στην Ελβετία, επειδή αφαίρεσε το προφυλακτικό στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η μη συναινετική αφαίρεση του προφυλακτικού στη διάρκεια του σεξ, γράφει η κ Brodsky, εκθέτει τα θύματα στον κίνδυνο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και της μόλυνσης με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα». Η έρευνα της Brodsky έδειξε ότι οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του stealthing λένε ότι πρόκειται για μια καταφανή παραβίαση και ότι έθεσε την υγεία τους σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς, εκτός από το ψυχολογικό τραύμα της σεξουαλικής επίθεσης, εκτέθηκαν σε ασθένειες και πιθανή εγκυμοσύνη.

Καθώς ερευνούσε το θέμα, διαπίστωσε ότι πολλές γυναίκες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες με το φαινόμενο, αλλά δεν ήξεραν ούτε πώς να το περιγράψουν, αλλά και ούτε πώς να το αντιμετωπίσουν.

Στόχος της ερευνήτριας είναι όχι μόνο να μπορέσουν τα θύματα να κυνηγήσουν δικαστικά το άτομο που τις υπέβαλε στο «stealthing», αλλά και να τους προσφέρει ένα βήμα από το οποίο μπορούν να κατανοήσουν αυτό που έγινε και φυσικά να μιλήσουν ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;