Ήξερες πως ο σύντροφος σου μπορεί να μειώσει την ποιότητα του ύπνου σου;
Ο ύπνος είναι ιερή στιγμή για όλους, ερωτευμένους και μη, καθώς έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να "γεμίσουμε μπαταρίες"!

Όλα αυτά είναι πιο δύσκολα όταν μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με ένα άλλο άτομο. Ειδικά αν αυτό γίνεται καθημερινά.

Μπορεί οι αγκαλιές και τα φιλιά πριν σας πάρει ο ύπνος να είναι μαγικά ως στιγμές, ωστόσο, μόλις αφήσεις τον εαυτό σου στο έλεος του Μορφέα, ένας θεός ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Ας δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ταράξει ο σύντροφος σου τις ώρες που κοιμάσαι:

  • Ροχαλητό

Το ροχαλητό, είτε προέρχεται από άνδρα είτε από γυναίκα, δεν είναι ακριβώς το καλύτερο συνοδευτικό για έναν χαλαρό ύπνο. Δυστυχώς, το πιθανότερο είναι πως θα στερηθείς ορισμένες πολύτιμες στιγμές ύπνου μέχρι να μάθεις να το αγνοείς και να κοιμάσαι χαλαρή. Οι μελέτες υποστηρίζουν πως ο/η σύντροφος σου δεν ροχάλιζε θα κέρδιζες μια ώρα ύπνου κάθε φορά που κοιμάστε μαζί.

  • Διαφορετικές ώρες ύπνου

Κανείς δεν εγγυάται πως το άλλο σου μισό θα κοιμάται τις ίδιες ώρες με σένα. Είτε αυτό γίνεται λόγω υποχρεώσεων είτε όχι, το να βρίσκεσαι εσύ στο τρίτο όνειρο και ο άλλος να ξαπλώνει τότε δίπλα σου μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σπαστικό. Εάν έχεις προσέξει πως έχει συμβεί παραπάνω από 1-2 φορές, συζήτησε το μαζί του/της.

  • Σκουντάει, κλωτσάει ή ταρακουνάει τα πάντα

Αν κάποιος ονειρεύεται σκηνές που τον αγχώνουν ή τον ενθουσιάζουν, μπορεί να κάνει ορισμένες “ατσούμπαλες” κινήσεις την ώρα που κοιμάται, πράγμα που πιθανώς να σε ενοχλήσει εν καιρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;