Το La La Land
Από την στιγμή που κυκλοφόρησε η ταινία, τον Δεκέμβριο του 2016, τα ταμεία στην πόλη του Λος Άντζελες γιορτάζουν κάθε μέρα!

 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα τουριστικά έσοδα του Λος Άντζελες το 2017 θα αυξηθούν κατά 20,6 δις δολάρια χάρη στο La La Land.

Τόσο πολύ έχει χαρεί η πόλη του Λος Άντζελες για το συγκεκριμένο γεγονός που στις 25 Απριλίου θα γιορτάσει  την «La La Land Day», στην οποία θα παραστεί και ο δήμαρχος Éric Garcetti.

Το δημαρχείο θα ανοίξει τις πόρτες του  στο κοινό ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί μια συναυλία τζαζ, παρουσία πολλών εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας La La Land.

Η ταινία συνέβαλε καθοριστικά στον πολλαπλασιασμό των αριθμών αφίξεων τουριστών στην πόλη.

Μια έρευνα που έγινε από το Los Angeles Tourism & Convention Board, τον Φεβρουάριο του 2017, δείχνει ότι στους 400 ενήλικες αμερικανούς που είδαν την ταινία, το 86% σκέπτεται να επισκεφθεί το Λος Αντζελες.

Άλλη μια έρευνα, η οποία έγινε από τους τουριστικούς οδηγούς του Λος Αντζελες, πολλών ιδιοκτητών εστιατορίων και καζίνο, αναφέριε πως τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 20,6 δις δολάρια μέσα στο 2017.
«Οι άνθρωποι είναι περίεργοι. Ρωτούν συχνά «Πού έγινε το γύρισμα; Πού έγινε το τάδε;», δηλώνει ο Danny Roman, ο οποίος διοργανώνει περιπάτους με ποδήλατα στο Χόλιγουντ.

Ο Roman αναφέρει πως πάντα κάνει μια στάση στο Griffith Park για τους πελάτες του, στο σημείο όπου οι ήρωες της ταινίας La La Land ξεκινούν να χορεύουν ενώ πάνω από αυτό το πάρκο, υπάρχει το Observatoire Griffith, όπου οι δύο ηθοποιοί συνέχισαν τον χορό τους.

Το συγκεκριμένο σημείο της πόλης είναι αρκετά διάσημο εδώ και χρόνια καθώς ο Τζέημς Ντην και η Νάταλι Γουντ είχαν ήδη γυρίσει εκεί μια σκηνή το 1955 στην ταινία «Επαναστάτης χωρίς αιτία».

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά σημεία που επισκέπτονται οι τουρίστες όταν βρίσκονται στο Λος Άντζελες:

Griffith Park

Lighthouse Cafe

Hermosa Pier

Colorado Street Bridge

Griffith Observatory

Angel’s Flight

Century Freeway

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;