Τα 5 είδη φίλων που κάθε επιτυχημένος άνθρωπος έχει!
Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε στην ζωή σου;

Το να εντοπίσει κανείς τους τοξικούς ανθρώπους στην ζωή του μπορεί να είναι δύσκολο, όμως, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το να αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να κρατήσει κοντά.

 

Ας ξεκινήσουμε από τους 5 βασικούς τύπους:

Ο αρχηγός

Αυτό είναι το άτομο που πάντα σε ωθεί στα όρια σου, με την καλή έννοια. Σε βγάζει από το comfort zone σου και σε βοηθά να σκέφτεσαι “έξω από το κουτί” καθώς δεν ντρέπεται να πάρει για λίγο τον έλεγχο, να σε πάρει από το χέρι και να πάτε όπου είναι να πάτε.

Ο αφηγητής

Αυτό είναι το είδος φίλου που χρωματίζει την ημέρα σου με τις εμπειρίες του ή απόψεις για την ζωή γενικότερα. Σε εμπνέουν να ζήσεις την δική σου περιπέτεια. Η δουλειά του αφηγητή είναι να σου θυμίζει πόσα πράγματα έχεις ακόμη να κάνεις στην ζωή σου.

 

Ο ακροατής

Το άτομο που μένει μαζί σου απλά για να σε ακούσει να μιλάς για τα προβλήματα σου όταν δεν αισθάνεσαι καλά. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό είδος φίλου καθώς σε κάνει να αισθάνεσαι μια ζεστασιά σε στιγμές που αμφισβητείς τον εαυτό σου. Ο ακροατής δεν είναι το άτομο που θα σε διακόψει για να μιλήσει αυτό ή απλά θα κουνάει το κεφάλι του και θα κοιτάει το κινητό του όταν μιλάς. Είναι το άτομο που πραγματικά σε ακούει.

 

Ο χαρούμενος

Υπάρχει πάντα ένα άτομο στην ζωή μας που μας γεμίζει με απίστευτη χαρά απλά με την παρουσία του. Είναι κάτι παντελώς χημικό, κάτι που πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Κάποιοι άνθρωποι απλά φέρνουν την χαρά μαζί τους όπου και αν πηγαίνουν και με όποιον και να είναι.

Εκείνος που σε αναγκάζει να σκεφτείς

Η σκέψη δεν είναι ποτέ ευχάριστη εμπειρία, ειδικά όταν κατευθύνεται προς πτυχές της ζωής μας που αποφεύγαμε να χρησιμοποιήσουμε την λογική. Η αξιολόγηση των πράξεων μας, όμως, είναι μια διαδικασία που θα μας βοηθήσει να επανεκτιμήσουμε τις επιλογές που έχουμε κάνει. Κάτσε μαζί με αυτό το άτομο, το οποίο θα σου θέσει τις σωστές ερωτήσεις, ξέρει πως να σε οδηγήσει στην βελτίωση του εαυτού σου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;