Είσαι μόνος; 7 λόγοι που μας αρέσει το Rantevu!
Ο Νίκος και η Δανάη είναι η ψυχή της παρέας μας.

Ό,τι κάνουν τους ακολουθούμε όλοι πιστά αφού είναι αυτοί που βρίσκουν πρώτοι τις πιο cool τάσεις και όλοι οι άλλοι έπονται. Τον τελευταίο καιρό τους παρατηρώ κάτι να δείχνουν ο ένας στον άλλον στο κινητό και να χαμογελάνε. Επίσης περνάνε περισσότερη ώρα κοιτώντας βιαστικά κάτι. Οι μέρες περνούσαν και η περιέργειά μου είχε φτάσει σε νέα επίπεδα. Ε, μια ημέρα δεν άντεξα και ρώτησα! “Μα καλά τι είναι αυτό που κοιτάτε με τόση χαρά;”

Η απάντηση αφοπλιστική: “μα το Rantevu”, με μια φυσικότητα που με άφησε τρομερά προβληματισμένη γιατί δεν το έχω κατεβάσει ακόμα. Ο Νίκος μου είπε ότι είναι το πιο hot lifestyle app αυτή την στιγμή με αμέτρητο κόσμο μέσα που ψάχνει το ίδιο με εσένα.

Αλλά ήθελα και την γνώμη την Δανάης η οποία με κοίταξε με έκπληξη και μου είπε “Με ρωτάς το αυτονόητο, το θέμα είναι γιατί να μην το έχω όχι γιατί να το έχω”. Και κάπως έτσι αποφάσισα κι εγώ, η πιο ντροπαλή της παρέας, ότι η κατάλληλη ώρα είναι πάντα τώρα. Σε λίγα δευτερόλεπτα το είχα κατέβασα. Σε λίγα λεπτά η καρδούλα του Rantevu έγινε το αγαπημένο μου app. Από την πίσω σελίδα αναβαθμίστηκε χωρίς πολύ σκέψη στην μπροστινή ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο με το που ανοίξω το κινητό μου!

Όταν πλέον όλες οι παρέες μιλάνε γι’ αυτό συνειδητοποιείς ότι εσύ πριν από αυτό απλά έχανες το χρόνο σου! Γιατί;

  1. Είναι εύκολο. Κάθεσαι στον καναπέ σου και σε λίγα δευτερόλεπτα το κατεβάζεις στο iPhone ή Android Smartphone σου και καρδούλα στην καρδούλα βρίσκεις καινούργιο ταίρι. Τόσο απλά βλέπεις ποιος είναι δίπλα σου γιατί μερικές φορές τα καλύτερα είναι κοντά μας και το μόνο που χρειάζεται είναι να μοιράσουμε την αγάπη μας.
  2. Είναι άμεσο. Μου αρέσεις, σου στέλνω καρδιά, σου αρέσω μου στέλνεις και εσύ. Ταιριάξαμε! Τώρα μπορούμε να τα πούμε και να ανταλλάξουμε φωτογραφίες.
  3. Μιλάς μόνο με όσους ταιριάξεις. Άρα έχεις ήδη σπάσει τον πάγο και ξέρεις ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη. Επίσης δεν λαμβάνεις spam μηνύματα από άτομα που δεν σου κάνουν “κλικ”.
  4. Κάνουν party! Και ναι, δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε μόνο μέσα από το κινητό. Ωραία είναι να γνωριζόμαστε όλοι μαζί και από κοντά. Ακόμα και αυτοί που δεν ταίριαξαν εκεί μπορεί να έρθουν σ’ επαφή από κοντά.
  5. Το έχουν όλοι. Και ναι μας αρέσει να είμαστε εκεί που γίνεται χαμός γιατί οι πιθανότητές μας απλά πολλαπλασιάζονται.
  6. Απλά το αγαπάς. Το Rantevu αγαπήθηκε από δεκάδες χιλιάδες χρήστες και έγινε η αγαπημένη μας εξάρτηση.
  7. Είναι το μέλλον και η αρχή hot γνωριμιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;