TrickPics: Η νέα εφαρμογή του Pornhub που κάνει το sexting κατάλληλο για όλα τα social media!
Πλέον, μπορείς να μοιράζεσαι τις γυμνές φωτογραφίες σου με τους φίλους και την σχέση σου με "ασφαλή" τρόπο!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι αληθινό. Το Pornhub “χτυπά” το Snapchat λανσάροντας μια εφαρμογή ειδικά για γυμνές φωτογραφίες. Το TrickPics, όπως το ονομάζουν, είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να βάλεις μικρά φίλτρα στα πιο “ιδιαίτερα” κομμάτια της φωτογραφίας ώστε να μπορείς να τις ανεβάσεις σε διάφορα social media χωρίς να στις κατεβάσουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Τα αστεία αυτά φίλτρα είναι φτιαγμένα για άνδρες και γυναίκες. Μεταξύ τους περιλαμβάνονται το “Trouser Snake,” “Hand Solo” και το “Instaclam”(ας μην μιλήσουμε για ποιο μύδι μιλάμε).

 

Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία ή να ανεβάσει καμία που έχει ετοιμη, να την επεξεργαστεί, προσαρμόζοντας την στα μέτρα του και να καλύψει τα “ιδιαίτερα” σημεία του με ένα φίλτρο. Τέλος.

Yes, of course, there's a dick in a box.

 

Σύμφωνα με τον  Corey Price, υποδιευθυντή του Pornhub, “Οι selfies έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος έκφρασης στην σημερινή κοινωνία. Είναι -βασικά- ένα πορτραίτο του εαυτού μας επί ψηφιακής εποχής, το οποίο αποθανατίζει το άτομο σε όλο του το μεγαλείο.”

 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το Pornhub, λοιπόν, πιστεύει πως πρέπει ο καθένας μας να μπορεί να μοιραστεί αυτό το μεγαλείο -ακόμη και ας είναι γυμνό- με όλους, πράγμα που είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες.

Το Instagram, το Snapchat και πολλές άλλες social media πλατφόρμες είναι ιδιαίτερα αυστηρές ως προς τις εικόνες που ανεβάζει ο κόσμος.

Προφανώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλες εφαρμογές για να καλύψεις με αυτοκόλλητα τα “ιδιαίτερα” σημεία σου, όμως, το TrickPics έχει ακόμη περισσότερη πλάκα καθώς περιλαμβάνει διάφορες δημιουργικές ατάκες στα φίλτρα του.

Οπότε, αν είσαι το άτομο που θέλει να μοιραστεί την γύμνια του με τον κόσμο, αυτή είναι η εφαρμογή σου!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1