ΟΑΕΔ: Άφαντα τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις «Προστατευόμενων»

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2017

Διαβάστε τι θα γίνει με τις προσλήψεις των προστατευόμενων!

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται έντονα στην υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου διότι η έκδοση των αποτελεσμάτων της τελευταίας προκήρυξης του ΟΑΕΔ σχετικά με τον νόμο.2643/98 για τους «προστευόμενους» για τις θέσεις του δημοσίου τομέα έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα

Η προκήρυξη για τις θέσεις εργασίας για τα άτομα με αναπηρία εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και τα αποτελέσματα της εκκρεμούν ακόμη και σήμερα!

Σύμφωνα με την ΕΣΑμεΑ διορισμός όλων ανεξαιρέτως των επιτυχόντων της προκήρυξης του 2014 του ν. 2643/98 αποτελεί πρώτα και κύρια ηθική υποχρέωση της Πολιτείας, η οποία θα έπρεπε λόγω της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης να έχει ήδη λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των αναφαίρετων ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Δείτε περισσότερα προγράμματα ΟΑΕΔ

Για τους ανωτέρω λόγους και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της αύξησης του ποσοστού ανεργίας που πλήττει πρώτα και κύρια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους, η ΕΣΑμεΑ ζητά την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων της τελευταίας προκήρυξης του δημόσιου τομέα του ν. 2643/98 έως τα τέλη Απριλίου.

πηγή: vimapress.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ