10 εφαρμογές που άλλαξαν την ζωή μας! #neolaia10
Αν δεν έχεις αυτές τις εφαρμογές τότε το Smartphone σου πρέπει να είναι εντελώς άδειο!

Κακά τα ψέματα είμαστε όλη την ώρα με ένα κινητό στα χέρια, έτσι λοιπόν θα εξετάσουμε 10 εφαρμογές που άλλαξαν την ζωή μας τα τελευταία 10 χρόνια.

1. Facebook

Τι μπορεί να πει κανείς για το δημιούργημα του Mark Zuckerberg, έτσι λοιπόν και η εφαρμογή του Facebook παραμένει ενημερωμένη τόσο σε iOS συσκευές όσο και σε android. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή πρόσφατα λάνσαρε και το messenger, μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας!

2. Viber

Το Viber είναι μια εφαρμογή μέσω της οποία μπορείς να μιλάς δωρεάν, να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα καθώς και να ανταλλάσσεις υπέροχα αυτοκόλλητα με τους φίλους σου.

3. Spotify

Κάπου τον Οκτώβριο του 2008 εμφανίστηκε η απόλυτη μουσική εφαρμογή που ακούει στο όνομα Spotify. Στο Spotify μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική στην καλύτερη ποιότητα. Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις τα τραγούδια στο κινητό σου και να τα ακούσεις χωρίς να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ.

4. Taxibeat

Πριν μερικά χρόνια αν μας έλεγαν ότι θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε ταξί μέσω μια εφαρμογής από το κινητό μας σίγουρα θα γελάγαμε. Σήμερα όχι μόνο μπορούμε να το κάνουμε χάρη στο Taxibeat αλλά μπορούμε να επιλέξουμε τον οδηγό που θέλουμε, να αφήσουμε κριτική στους οδηγούς και πολλά άλλα.

5. instagram

Αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες αποκλείεται να μην έχεις Instagram. Η καινοτομία του instagram ήταν τα φίλτρα τα οποία ο χρήστης μπορεί να βάλει στις φωτογραφίες του. Πριν από λίγο καιρό το Instagram εγκαινίασε τα Stories σε μια προσπάθεια να αντιγράψει και να κλέψει το νεανικό κοινό του Snapchat για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω. Ωστόσο παραμένει ίσως η πιο ωραία εφαρμογή για φωτογραφίες.

6. Booking

Με το Booking άλλαξε ο τρόπος που ταξιδεύουμε παλιότερα παλεύαμε να βγάλουμε άκρη με χιλιάδες ταξιωτικούς οδηγούς χωρίς να ξέρουμε ούτε που πάμε αλλά και ούτε εκεί που πάμε τι άποψη έχουν παλιότεροι πελάτες. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει ετούτη εδώ η εφαρμογή που μας επιτρέπει να κλείνουμε γρήγορα και εύκολα τις διακοπές μας καθώς και να ξέρουμε ακριβώς που πάμε και τι επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε

7. Snapchat

Η νέα μόδα των Social Media ακούει στο όνομα Snapchat. Με το Snapchat μπορείς να στέλνεις αστεία Selfie video στους φίλους σου χρησιμοποιώντας τα αμέτρητα φίλτρα που παρέχει η εφαρμογή. Αυτό που μας αρέσει πολύ στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι τα φίλτρα ενημερώνονται μέρα παρά μέρα.

8. Tinder

Ξέρω δεν έχεις Tinder και ούτε ξέρεις τι είναι αυτή η εφαρμογή.

9. Deliveras

Κάθεσαι αραχτός στον καναπέ σου, βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα να παίζει μπάλα αλλά κάτι σου λείπει; Πιάνεις το κινητό σου, ανοίγεις το app του Delivera και παραγγέλνεις γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σου φαγητά.

10. Slack

Το πιο δύσκολο πράγμα σε μια ομάδα εργασίας είναι ο συντονισμός, έτσι λοιπόν το Slack έρχεται σαν από μηχανής θεός για να συντονίσει την ομάδα σου προσφέροντας αμέτρητες επιλογές. Πλέον με το Slack μπορείς αν ανταλλάσεις μεγάλα ή μικρά αρχεία, να φτιάχνεις “to do lists” και να στέλνεις φωτογραφίες και πολλά άλλα!

Τo neolaia.gr κλείνει 10 χρόνια και όλο τον Απρίλιο ετοιμάζει σούπερ αφιερώματα για όλα όσα άλλαξαν στις ζωές μας αυτή τη δεκαετία! Μείνει συντονισμένος στο #neolaia10!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;