Τι είναι αυτό που ενοχλεί περισσότερο έναν bartender;
Πώς του δημιουργείς εκνευρισμό αλλά και περαιτέρω άγχος χωρίς να το καταλαβαίνεις!

Ο περισσότερος κόσμος που βρίσκεται σε ένα μπαρ μπορεί να είναι ευχάριστος και χαλαρός, ωστόσο, ορισμένες φορές, κάποιοι καταφέρνουν να προκαλέσουν ιδιαίτερο εκνευρισμό στους επαγγελματίες με τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με την πρώην barwoman,  Βικτόρια Γουάιτ, η οποία μίλησε στο SHEfinds, ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς σε έναν bartender είναι να φανεί ανυπόμονος.

«Είναι τόσο αγενές το γεγονός ότι οι πελάτες δεν περιμένουν τη σειρά τους», αναφέρει η Γουάιτ, «Δεν είναι οι μόνοι στο μπαρ, και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα ποτά όλου του εστιατορίου. Φυσικά πρόκειται να καθυστερήσουμε λίγο όταν είμαστε πολύ απασχολημένοι, περιμένετε λοιπόν τη σειρά σας!»

Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι η μόνη που επισημαίνει το συγκεκριμένο θέμα ως πρόβλημα.

Όπως αναφέρει το Business Insider, πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά πολλούς bartenders.

Ένας ακόμη bartender είπε, χαρακτηριστικά, πως «δεν είμαι προσωπικός σας μπάρμαν, γι ‘αυτό μην μου φωνάζετε όταν παίρνω παραγγελία. Αν περάσω τη σειρά σας, να ξέρετε ότι συνέβη κατά λάθος. Ηρεμήστε και θα πάρετε το ποτό σας. Ο καθένας νομίζει ότι είναι εύκολο να αναμιγνύουμε ποτά για να φτιάξουμε κοκτέιλ σε ένα μεγάλο μπαρ το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είναι».

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, όταν βρίσκεσαι σε ένα μπαρ είναι να παραμείνεις ήρεμος/-η και να περιμένεις την παραγγελία σου. Οι άνθρωποι θα δουλέψουν όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται και χωρίς παρατηρήσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;