Survivor 2017: Γιατί το ΕΣΡ περνάει την εκπομπή από το μικροσκόπιο!
Και ενώ το Survivor 2017 συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, το ΕΣΡ διεξάγει ειδική έρευνα πάνω στην εκπομπή!

Η Ανεξάρτητη Αρχή ανέθεσε σε ειδικό επιστήμονα να ερευνήσει εάν υπάρχουν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας για τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, μέλη του ΕΣΡ θα αποφανθούν εάν υπάρχουν ζητήματα όπως η προσβολή της προσωπικότητας και των ανθρώπινων αξιών, η προστασία των ανηλίκων αλλά και η χαμηλή στάθμη προγράμματος.

Το ΕΣΡ ανέθεσε, έτσι, σε έναν νομικό να παρακολουθήσει τα επεισόδια του Survivor 2017 και έπειτα να αναφέρει τυχόν διατάξεις της νομοθεσίας που παραβιάζονται.

Ο νομικός αναμένεται να συγκεντρώσει τα στοιχεία και ύστερα να συντάξει ειδική έκθεση-εισήγηση προς το ΕΣΡ. Έπειτα, τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής θα συνεδριάσουν και εάν διαπιστωθούν παραβιάσεις ή παραβάσεις της νομοθεσίας, θα κληθούν σε ακρόαση οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», στο ΕΣΡ έχουν φθάσει ουκ ολίγες καταγγελίες για το Survivor 2017.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξεταστεί και η ορθότητα της σήμανσης του προγράμματος όχι μόνο την ώρα προβολής του καθώς αυτούσια αποσπάσματα μεταδίδονται και σε άλλες εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τα τρέιλερ προαναγγελίας του επερχόμενου επεισοδίου.

Προς το παρόν, η εκπομπή προβάλλεται με την σήμανση “Επιθυμητή η γονική συναίνεση”.

Σε περίπτωση που τεθεί ζητημα σήμανσης σε «απαραίτητη η γονική συναίνεση», το ριάλιτι αναμένεται να αναμεταδοθεί σε άλλες ζώνες του τηλεοπτικού σταθμού.

Ωστόσο, υψηλόβαθμες πηγές του ΣΚΑΪ δεν εκφράζουν κάποια ανησυχία για την εκπομπή και αναφέρουν πως  «υπάρχει αξιοπρέπεια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;