Microsoft: 1 Εβδομάδα νωρίτερα η έκδοση των Windows 10 Creators Update
Τι καλά μας έχει ετοιμάσει η Microsoft!

Όπως ανακοινώθηκε, η Microsoft σχεδιάζει να ξεκινήσει τη διανομή του επόμενου Windows 10 Creators Update την Τρίτη 11 Απριλίου. Παρόλο τον αρχικό σχεδιασμό που περιελάμβανε τα People integration και Windows Mixed Reality, τα συγεκριμένα features θα διατεθούν στο κοινό, αργότερα, εντός του έτους. Έστω κι έτσι, το επερχόμενο Windows 10 Creators Update θα προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα νέα πράγματα και αυτό που ξεχωρίζει είναι το νέο Game Mode για PC με Windows 10, το οποίο θα δίνει προτεραιότητα στα παιχνίδια, όσον αφορά την πρόσβαση στους πόρους του συστήματος. Έτσι θα διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό frame rate. Επιπλέον, μέσω της προσθήκης του Beam streaming στο Windows 10 Xbox app, οι PC gamers έχουν στα χέρια τους μια ακόμα “δυνατή” λύση στον τομέα του streaming.

Ακόμα, μιας και μιλάμε για creators (δημιουργούς), η Microsoft έχει επικεντρώσει μεγάλο μέρος των προσπαθειών της στο νέο 3D Paint app για Windows 10. Θα διατεθεί ως μέρος του Creators Update και θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα 3D αντικείμενα, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα headsets που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Windows Mixed Reality. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη για video 360 μοιρών σε ταινίες και στο TV app αλλά και ένα νέο τμήμα για ebooks στο Windows Store.

Άλλες βελτιώσεις έχουν να κάνουν με τον Edge browser που θα διαθέτει πλέον ένα νέο tab management feature, μια λειτουργία που θα αφορά το φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα mini view που θα διατηρεί τα τηλεοπτικά προγράμμτα και τις κλήσεις μέσω Skype στο προσκήνιο και τέλος τη δυνατότητα για κλείδωμα του PC σας μέσω iPhone, Android και Windows Phones. Περισσότερες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του developers conference το Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα στο enternity.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;