Gazarte Roof Stage: Τα υπόλοιπα live του Απριλίου - Όλο το πρόγραμμα
Εάν νιώθετε ότι τελευταία λείπει από τα "breaks" λίγο fun αλλά και... funk, το ιδιαίτερο αυτό ντουέτο έχει τη μυστική συνταγή

Big, bouncy and fat! Just how I like my funk. I predict 2016 is going to be a big year for The Allergies” ­– Craig Charles, BBC 6 Music

Εάν νιώθετε ότι τελευταία λείπει από τα “breaks” λίγο fun αλλά και… funk, το ιδιαίτερο αυτό ντουέτο έχει τη μυστική συνταγή!

Από τη στιγμή της ίδρυσής τους το 2012, οι “The Allergies” έβαλαν ως στόχο να επανασχεδιάσουν τους funky vintage ήχους δίνοντας έναν πιο σύγχρονο ήχο.

Η αγάπη τους για την κλασική hip-hop και τα beats είναι αυτό που συνέδεσε αρχικά τον Moneyshot και τον Rackabeat. Στη συνέχεια όμως αποφάσισαν με όπλο τις γνώσεις και τις ικανότητές τους να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική.

Κατά τη μουσική τους διαδρομή έχουν αποσπάσει δύο “Tune of the Month” βραβεία στο Mixmag, έχουν βρεθεί στην κορυφή του Juno download charts και ήταν headliners στο BBC 6 Music festival στη γενέτειρά τους, το Bristol. Το 2016 λανσάρουν το ντεμπούτο album τους “Αs We Do Our Thing” (Jalapeno Records), το οποίο άμεσα χαρακτηρίστηκε “Album of the Day” στο 6 Μusic και κατέλαβε την τρίτη καλύτερη θέση στα iTunes charts (best selling hip-hop LP).

Στις 27 Απριλίου τα decks του gazarte “παίρνουν φωτιά” με τους “The Allergies”! Ένα άκρως δυναμικό live με ήχους funk, soul, disco, hip-hop και breakbeat…
Θα το αντέξετε?

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

GAZARTE HOUSEBAND

& ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ DJ SET

Saturday Night Fever

1, 8, 22 & 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Saturday Νight Fever at gazarte!

Τα Σάββατα, η Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκιες, σαρωτικές μελωδίες και… κάπως έτσι ο ρυθμός “εκτοξεύεται” σε νέα επίπεδα!

Ένα χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές. Αγαπημένες διασκευές από διεθνή και εγχώρια σκηνή, χωρίς να λείψουν και νέα original τραγούδια από ακυκλοφόρητο υλικό σε rock n’ roll ρυθμούς που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα!

Tη σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, ο οποίος ανεβαίνει στα decks του gazarte κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για party που κρατούν μέχρι το πρωί και αποτελούν το επόμενο talk of the town!

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;