ΟΑΕΔ: Την Πέμπτη 7 Απριλίου θα πιστωθεί το ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ [Επίσημη Ανακοίνωση]

Από neolaia.gr Team 5 Απριλίου 2017

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ σχετικά με το Δώρο Πάσχα

Οι πιστώσεις του ∆ώρου Πάσχα και η προπληρωµή των επιδοµάτων στους δικαιούχους επιδοτούµενους και µακροχρονίως ανέργους, όπως και η ειδική παροχή µητρότητας, θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται – σύµφωνα µε τον αρχικό προγραµµατισµό από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

Οι τραπεζικοί λογαριασµοί όλων των δικαιούχων, θα πιστώνονται κανονικά από την ερχόµενη Παρασκευή, διαβεβαιώνει η διοίκηση του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού (ΟΑΕ∆), εκτιµώντας ότι η προγραµµατισµένη απεργία των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας, δεν θα επηρεάσει την διαδικασία πίστωσης των επιδοµάτων.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: «από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το ∆ώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούµενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής
παροχής προστασίας µητρότητας. Την ίδια ηµέρα θα ξεκινήσει η πίστωση των επιδοµάτων  ανεργίας, των επιδοµάτων µακροχρονίως ανέργων και των βοηθηµάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση εδώ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ