Athens Mini Maker Faire 2017: Έλα να δεις, να μάθεις, να φτιάξεις!
Η καινοτομία μέσα από το making! Mάθε τα πάντα για το Athens Mini Maker Faire!

Το Athens Mini Maker Faire επιστρέφει στις 6 & 7 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πρόκειται για το σπουδαιότερο festival για την καινοτομία, την πρωτοτυπία, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την εφευρετικότητα, τη χειροτεχνία και τη μηχανική που εντυπωσιάζει το κοινό σε όλον τον κόσμο.
Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διαδραστικά εκθέματα/project που έχουν δημιουργηθεί από ιδιώτες και επαγγελματίες και να συμμετέχουν σε workshops, ομιλίες, performances και διαδραστικά παιχνίδια. Θα παρουσιαστούν εντυπωσιακές κατασκευές, πατέντες και ευρεσιτεχνίες που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να δείξουν το δρόμο για το μέλλον!
Οι makers θα δείξουν εντυπωσιακές κατασκευές όπως χειροποίητα robots, drones και wearables, με χρήση των τεχνολογιών Arduino & Raspberry Pi, 3d printing και Internet of things. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν ανθρωπόμορφα robots, αυτοματισμούς σπιτιού και θα πλοηγηθούν στον καινοτόμο τρόπο επικοινωνίας με lazer! Θα βρουν πρωτότυπες κατασκευές όπως το αυθεντικό 3d printed Stradivarius βιολί αλλά και εφαρμογές για την προστασία του περιβάλλοντος όπως το μετεωρολογικό σταθμό από Arduino και τα οικολογικά diy οχήματα.
Και φέτος οι makers στηρίζουν τους παραδοσιακούς τρόπους “making” και Do-It-Yourself, συνδυάζοντας τους με σύγχρονες τεχνολογίες δείχνοντας στους επισκέπτες χειροποίητα μουσικά όργανα, ξύλινα ποδήλατα και τσάντες, αντικείμενα με χρήση της κεραμικής, της χαρτογλυπτικής, του origami, του μοντελισμού και του food making!
Projects που δημιουργήθηκαν σε σπίτια, γκαράζ και αποθήκες από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη, θα μας δείξουν πώς οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να μεταμορφωθούν σε αντικείμενα με ένα κοινό: την ανάπτυξη της καινοτομίας μέσα από την Do-It-Yourself κουλτούρα!
Υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο περιοδικό για το making, το περιοδικό MAKE.
Όλα τα νέα του Athens Mini Maker Faire: www.makerfaireathens.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;