Welcome FOREVER 21 in Athens!
Κάτι ψιθυριζόταν καιρό τώρα στους δρόμους, στα Social Media, στο ραδιόφωνο, ακόμη και μεταξύ των αγαπημένων Celebrities…

Ένα είναι το talk of the town πλέον, η FOREVER 21 άνοιξε τις πόρτες της το Σάββατο 1η Απριλίου, για πρώτη φορά στο κέντρο Αθήνας! Ήμουν εκεί! Με τις φίλες μου, τους φίλους μου, όλη την παρέα μου για να ανακαλύψουμε το πιο fashionable brand, την FOREVER 21!

Από τις 6:30 π.μ.! Γιατί οι πρώτοι 500 που έφταναν στο μαγαζί λάμβαναν στο χέρι τους ένα μαγικό χαρτάκι με τον αριθμό προτεραιότητας τους. Ένα κίτρινο χαρτάκι το οποίο με το που άνοιξαν οι πόρτες ανταλλάχτηκε με την πολυπόθητη δωροεπιταγή των 10 ευρώ!

Και ευτυχώς που βρισκόμουν εκεί από νωρίς! Όχι μόνο για να παραλάβω το μαγικό μου χαρτάκι (διότι μέχρι τις 9 π.μ. είχαν μαζευτεί και οι 500 τυχεροί!!), αλλά και για να απολαύσω τα πιο συναρπαστικά outdoor happenings!

Το μεγαλύτερο πάρτι της μόδας πραγματοποιήθηκε Ερμού 46 με παρουσιάστρια την αγαπημένη youtuber Ami Yiami, Άννα-Μαρία Βέλλη! Ο πιο εμπορικός δρόμος της Αθήνας γέμισε με κίτρινα μπαλόνια, ενώ η μουσική και το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς. Το stage της FOREVER 21 φιλοξένησε τον Άρη Μακρή και τον Jimmy Gian από τους Boys & Noise, καθώς και τον ράπερ Mike της Panik Records. Ακολούθησαν DJ, καθώς και live radio με τον Μad Radio 106,2 και την ραδιοφωνική παραγωγό Ιλένια Ουίλιαμς live on stage!

Και αφού κόπηκε η κίτρινη branded κορδέλα των εγκαινίων, μπροστά μου ανοίχτηκαν 3.000 τ.μ. έτοιμα να τα εξερευνήσω με την άνεση μου, αλλά και μία ακόμα έκπληξη. Το υπερφανταστικό LUCKY BOX που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη! ‘Έμπαινες μέσα και στόχος σου ήταν να πιάσεις 10 κίτρινα χαρτάκια στον αέρα για να κερδίσεις τα super συλλεκτικά κίτρινα ακουστικά της FOREVER 21.
Όσο για το κατάστημα; Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια καινούρια εμπειρία shopping σε ένα επιβλητικό τετραώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Το brand προσφέρει τα πιο trendy fashion items. Με Γυναικεία, Αντρικά, Active, Plus, Εσώρουχα, Aξεσουάρ και Παπούτσια, με χρώματα, με σχέδια, με ποικιλία… Από tiny crop tops, μέχρι plus sizes για όλους. Όλα σε απίστευτες τιμές!

Πρόκειται για το MUST shopping destination στην καρδιά της Αθήνας!
Και αυτά είναι μόνο η αρχή!
Stay tuned for the most fashionable trends in store!
#FOREVER21ATHENS #F21ERMOU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;