ΟΑΕΔ: Τι θα γίνει με την πληρωμή επιδομάτων τώρα που θα απεργήσει η Εθνική Τράπεζα

Από neolaia.gr Team 4 Απριλίου 2017

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες!

Αίτημα να πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ, όχι την Παρασκευή 7 Απριλίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 6 Απριλίου, απηύθυνε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων στην διοικήτρια του Οργανισμού, κ. Μαρία Καραμεσίνη.

Αιτία γι’ αυτή την πρόταση είναι η προκήρυξη 24άωρης απεργίας για την Παρασκευή 7 Απριλίου, που έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας. Σημειώνεται ότι κατά την παραπάνω ημερομηνία είναι προγραμματισμένο από τον ΟΑΕΔ ότι θα καταβληθεί το ∆ώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και ότι  θα προπληρωθούν τα επιδόµατα ανεργίας, τα επιδόµατα µακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήµατα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, τα οποία κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017.

Δείτε περισσότερα προγράμματα του ΟΑΕΔ εδώ – Όλες οι πληροφορίες

Σύμφωνα με το «dikaiologitika.gr»  η ομοσπονδία των Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ εκτίμησε ότι η απεργία στην Εθνική Τράπεζα, είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις πληρωμών σε οικονομικά αδύναμους πολίτες και γι’ αυτό πρότεινε την αλλαγή της ημερομηνίας καταβολής των εν λόγω επιδομάτων.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486