Αυτά είναι τα 9 πιο κολλητικά τραγούδια σύμφωνα με έρευνα!
Σίγουρα σου έχει τύχει να κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό σου και να το τραγουδάς στο repeat χωρίς να έχεις ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.

Λοιπόν, για αρχή δεν είσαι ο μόνος και έπειτα να ξέρεις ότι έγινε έρευνα και γι’ αυτό. Τα αποτελέσματα μάλλον δε θα σε εκπλήξουν τόσο, εφόσον εννοείται ότι θα είχε Lady Gaga το πράγμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην κόλλησε με το Bad Romance ή το Poker Face, ακόμη και να μη του αρέσει καθόλου αυτό το είδος μουσικής.

Μάλιστα, η μελέτη διαπίστωσε ότι εννέα στους δέκα άνθρωποι (90%) έχουν κάποιο τραγούδι κολλημένο στο μυαλό τους, το οποίο το «παίζουν» ξανά και ξανά για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

via GIPHY

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Κέλι Γιακουμπόφσκι του Τμήματος Μουσικής του Πανεπιστημίου του Ντάραμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ψυχολογίας “Psychology of Aesthetics, Creativity and the Arts”, ζήτησαν από 3.000 άτομα να πουν ποιά τραγούδια τους κολλάνε συχνότερα στο μυαλό.

 

Τα τραγούδια που είναι κατά σειρά τα πιο «κολλητικά» (τουλάχιστον στους αγγλόφωνους και για την περίοδο 2010-2013 που συλλέχθηκαν τα στοιχεία) είναι τα εξής:

1. “Bad Romance” – Lady Gaga

2. “Can’t Get You Out of My Head” – Kylie Minogue

3. “Don’t Stop Believin'” – Journey

4. “Somebody That I Used to Know” – Gotye

5. “Moves Like Jagger” – Maroon 5

6. “California Gurls” – Katy Perry

7. “Bohemian Rhapsody” – Queen

8. “Alejandro” – Lady Gaga

9. “Poker Face” – Lady Gaga

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;