4 μύθοι για το σεξ που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις άμεσα!
Η κακή πληροφόρηση για ένα θέμα τόσο σημαντικό όσο το σεξ, μπορεί να επιφέρει τρομακτικές συνέπειες.

Μπορεί, πλέον, το σεξ να μην είναι θέμα ταμπού όμως ορισμένοι μύθοι και προκαταλήψεις συνεχίζουν να διαδίδονται ακόμη. Ακόμη, αυτοί οι μύθοι συχνά επηρεάζουν σημαντικά το πως αντιμετωπίζουμε το άλλο μας μισό, πράγμα που μπορεί να αποβεί αρνητικό για την σχέση μας.

 

Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται όσο οι άνδρες για το σεξ

Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ μόνο αν υπάρχει κάποιο ιστορικό κακοποίησης ή όταν η σχέση τους αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν. Σε γενικές γραμμές, όμως, ο παραπάνω μύθος δεν ισχύει.

Το ντους μετά το σεξ εμποδίζει μια εγκυμοσύνη

Οποιοδήποτε “κόλπο” έχεις ακούσει για μετά το σεξ  δεν μπορεί να εμποδίσει μια εγκυμοσύνη, και ειδικά το ντους. Το μόνο που θα εμποδίσει μια εγκυμοσύνη είναι οι προφυλάξεις. Τέλος.

Όσο περισσότερη οικειότητα, τόσο καλύτερο το σεξ

Δυστυχώς, η οικειότητα πολλές φορές πάει χέρι-χέρι με την βαρεμάρα. Όλα τα ζευγάρια, κάποια στιγμή μέσα στην σχέση τους, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ισορροπήσουν ερωτισμό και οικειότητα.

Τα προφυλακτικά κάνουν το σεξ χειρότερο

Αν πάρεις το σωστό προφυλακτικό, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε πάνω στο θέμα έδειξε πως το  68% των ανδρών επιλέγει το λάθος μέγεθος και σχήμα προφυλακτικού. Όσοι κατάφεραν να βρουν το σωστό, υπογράμμισαν πως η σεξουαλική απόλαυση απογειώθηκε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
70'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;