Survivor 2017: Ποιος παίκτης των διασήμων ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς;
Κατέρρευσαν οι παίκτες βλέποντας τις φωτογραφίες από τις οικογένειες τους! Ποιος ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 2017;

Οι μήνες παιρνούν στο Survivor 2017, η πίεση μεγαλώνει και οι παίκτες αισθάνονται ακόμη πιο έντονα την ανάγκη να δουν τους δικούς τους ανθρώπους από κοντά!

Οι διάσημοι κέρδισαν στο προηγούμενο επεισόδιο το έπαθλο επικοινωνίας και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, στην αποψινή εκπομπή ο Στέλιος Χανταμπάκης καταρρέει βλέποντας φωτογραφίες των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, καθώς τα επεισόδια έχουν γυριστεί πριν λίγες ημέρες, η επικοινωνία αυτή επηρέασε τόσο πολύ τον Στέλιο, ο οποίος εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι και γυρίσει πίσω στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τελικά ο Χανταμπάκης φαίνεται πως έμεινε στο παιχνίδι, μετά από τις παραινέσεις τόσο των συμπαικτών του, όσο και των ανθρώπων της παραγωγής.

Μια βραδιά με πολύ έντονα συναισθήματα θα ζήσει από ότι φαίνεται ο Αγγελόπουλος στο σημερινό επεισόδιο. #SurvivorGr #skaitv ??

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;