Εργασία: Όλες οι πληροφορίες για τις 3600 νέες θέσεις εργασίας στην Υγεία

Από neolaia.gr Team 30 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Πολάκη, στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κολωνό.

«Eως σήμερα έχουν προσληφθεί 6.256 άτομα όλων των ειδικοτήτων και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η πρόσληψη 3.600 ατόμων», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κολωνό.

Κάνοντας απολογισμό των δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στα 630 εκατομμύρια που έδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους, στα σχολικά γεύματα και την ενίσχυση των ειδικών σχολείων, στην αποκατάσταση αδικιών στην ΕΡΤ, και στις ρυθμίσεις για τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες.

«Δεν θα έχουμε κανένα νέο μέτρο έως το 2018, θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και θα προχωρήσει η ρύθμιση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε περισσότερες θέσεις εργασίας εδώ

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα» αλλά «δείχνουν μόνο μαυρίλα και καταστροφή», αναρωτήθηκε γιατί το ΕΣΡ δεν προκηρύσσει το διαγωνισμό για τα μμε και δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να πληρώσουν τα κανάλια που σήμερα εκπέμπουν.

Τέλος, αφού μίλησε για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, είπε ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί, θα ξεκινήσει την έρευνα από το 1997 και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε εδώ περισσότερες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486