Facebook Messenger: Νέες προσθήκες! Τι αλλάζει;
Τα reactions είναι τόσο δημοφιλή που θα προστεθούν και στο Facebook Messenger, πώς ακριβώς θα γίνει αυτό;

Τα reactions του Facebook θα προστεθούν και στο messenger με τη διαφορά ότι σε αυτό θα υπάρχουν και δύο ακόμη, το thumbs up και το thumbs down.

Επίσης θα φαίνεται το reaction που έχει κάνει κάθε χρήστης στα μηνύματα σας, όπως δηλαδή γίνεται και στα posts του timeline.

Όταν γίνεται κάποιο reaction, θα το βλέπετε ως animated εφέ, αν έχετε ανοικτό το thread εκείνη τη στιγμή, σε διαφορετική περίπτωση θα λαμβάνετε notification. Μπορείτε να κάνετε react τόσο σε προσωπικά όσο και σε ομαδικά μηνύματα, σε κείμενο, βίντεο, stickers, GIF, ακόμα και σε emoticons.

Ένα (ίσως πιο χρήσιμο) χαρακτηριστικό που έρχεται στον Messenger, είναι η υποστήριξη mentions. Μπορείτε δηλαδή να προσθέσετε το σύμβολο @ σε ένα μήνυμα και αμέσως μετά (χωρίς κενό) να γράψετε το όνομα ενός φίλου σας.

Έτσι θα δημιουργηθεί ένα link προς το προφίλ του, και ο ίδιος θα ειδοποιηθεί ότι έγινε mention στη συγκεκριμένη συζήτηση. Και πάλι, με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στα συνηθισμένα posts και comments. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, θα είναι επιπλέον διαθέσιμα στο WorkChat και στο WorkPlace.

Πηγή: Socialmedialife

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;