Θες να ανακαλύψεις τον χαρακτήρα κάποιου; Κάνε του αυτήν την ερώτηση!
Η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να αποκαλύψει πολλές πτυχές του χαρακτήρα του άλλου ατόμου!

Δεν χρειάζεται να ξέρεις να “διαβάζεις” τους συνομιλητές σου για να ξέρεις τι παίζει με την προσωπικότητα τους. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, λοιπόν, αν ρωτήσεις κάποιον την γνώμη του για έναν τρίτο, η απάντηση του δείχνει πολλά πράγματα για τον δικό του χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν στους άλλους τα δικά τους χαρακτηριστικά, οπότε ο ευγενικός π.χ. θα δει τους άλλους ως ευγενικούς και ο εγωιστής ως εγωιστές.

Μια αρνητική προσωπικότητα βλέπει και τους άλλους αρνητικά. Σκέψου πως η τάση μόνο του να λέει κανείς αρνητικά πράγματα για τους άλλους δείχνει προβλήματα όπως η κατάθλιψη και οι διαταραχές της προσωπικότητας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να κρίνουν τρεις άλλους ανθρώπους, θετικά και αρνητικά.

Όσο πιο θετικά έκριναν τους άλλους, τόσο πιο συναισθηματικά σταθεροί ήταν οι συμμετέχοντες. Ενώ, όσοι έκριναν τους άλλους αρνητικά, ήταν νάρκισσοι με αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ένας νάρκισσος μπορεί να βλέπει τους άλλους ως αδιάφορους, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως βλέπει και τον εαυτό του. Ταυτόχρονα, τα άτομα που εμφανίζουν χαρακτηριστικά παράνοιας, μπορεί να νομίζουν πως ο κόσμος γύρω τους είναι κακόβουλος και αναξιόπιστος, ακόμα και αν δεν βλέπουν τον εαυτό τους έτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;