Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν κάνει να τρως το χθεσινό ρύζι!
Πόσοι από εμάς τρώμε το φαγητό του βραδινού για μεσημεριανό την επόμενη μέρα; Αν όχι όλοι, τότε πολλοί. Γιατί δεν πρέπει να το κάνουμε, όμως, με το ρύζι αυτό;

Ήξερες πως όσοι καταναλώνουν ρύζι της προηγούμενης ημέρας κινδυνεύουν από τροφική δηλητηρίαση; Και όμως, ναι.

Αν το ρύζι δεν αποθηκευτεί σωστά μετά το μαγείρεμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σου. Το άψητο ρύζι περιέχει πολλές φορές σπόρια ενός κλώνου βακτηρίου, τα οποία μπορούν και αναπαράγονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Τα σωματίδια αυτά μπορούν να προκαλέσουν εμετό ή διάρροιες.

Για να αποφύγεις αυτές τις “ευχάριστες” εμπειρίες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις το μαγειρεμένο ρύζι σε ένα δροσερό μέρος. Σύμφωνα με το NHS, το ιδανικό είναι να έχει μπει στο ψυγείο σε μια ώρα και να μην μένει εκεί για παραπάνω από μια μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;