Survivor 2017: Ανατροπή! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση (27/3)
Μετά από έναν απίστευτο αγώνα ασυλίας οι μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor 2017 προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Από ένα φοβερό αγώνα ασυλίας στο Survivor 2017 βρεθήκαμε στο συμβούλιο όπου βγήκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Γεμάτος ανατροπές…Στον αγώνα ασυλίας η ένταση μεταξύ διάσημων και μαχητών ήταν μεγάλη. Ίσως μεγαλύτερη βέβαια ήταν η ένταση που υπήρχε μεταξύ των διάσημων. Η Ευρυδίκη είχε μια μικρή ένταση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα που όμως “σώπασε” εύκολα για χάρη της νίκης.

Η Λάουρα έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή του αγώνα αφού και τις δύο φορές ήταν υπερβολικά πίσω και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στους στόχους, τρελαίνοντας τους πάντες!

Τελικά οι διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν και να κερδίσουν για ακόμα μια φορά την ασυλία στέλνοντας τους μαχητές στο συμβούλιο!

Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι οι διάσημοι έχουν χάσει μόλις δύο ασυλίες ενώ οι μαχητές τέσσερις!

Στην ατομική ασυλία είχαμε την ιστορική πρώτη ήττα του Ορέστη Τσαγνκ (το twitter οργίασε περί αυτού, δες εδώ) και κέρδισαν τελικά ο Μάριος και ο μισθοφόρος…κάτι που έκανε αρκετά ενδιαφέρουσα τη ψηφοφορία.

Από τη μεταξύ τους ψηφοφορία υπήρξε ισοψηφία μεταξύ Ορέστη Τσαγνκ και Ελισάβετ γι’ αυτό είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση!!

Από τις ατομικές επιλογές, ο Μάριος επέλεξε τη Σάρα κάνοντας επίσης μεγάλη ανατροπή και ο μισθοφόρος πέσαμε από τα σύννεφα όταν ψήφισε τον Πάνο.

Η Ευριδικη κάνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης και ο Αγγελόπουλος το αναγνωρίζει..H ομάδα τω ν διάσημων θέλει πραγματικά να εξαφανίσει τα οποία μαύρα σύννεφα είχαν ..#SurvivorGr ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Οι Μαχητές δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την 7η συνεχόμενη νίκη τους! Οι ισορροπίες φαίνεται να έχουν αλλάξει στις 2 ομάδες #SurvivorGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Κάθε επεισόδιο και μια νέα ανατροπή! Ποια ομάδα θα διεκδικήσει με μεγαλύτερο πάθος το σημερινό έπαθλο; #SurvivorGR Απόψε 21.00 στον #SkaiTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;