Πώς καθαρίζεις σωστά το πληκτρολόγιο σου σε 3 βήματα!
Το πληκτρολόγιο, πλέον, αποτελεί ένα από τα βασικά πράγματα που αγγίζουμε στην καθημερινότητα μας.

Το καθάρισμα του, λοιπόν, είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα. Έρευνες έχουν δείξει πως το πληκτρολόγιο είνα αγαπημένη τοποθεσία των μικροβίων. Πιο αγαπημένη και από την λεκάνη της τουαλέτας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το καθάρισμα είναι αναγκαία διαδικασία τουλάχιστον κάθε 2-3 μέρες. Αν δεν το κάνεις, κινδυνεύεις από διαφόρων ειδών μολύνσεις, μεταξύ των οποίων δερματικές παθήσεις (μιας και από το πληκτρολόγιο τα χέρια σου πάνε στο πρόσωπο σου).

Για να καθαρίσεις σωστά το πληκτρολόγιο σου, ακολούθησε τα εξής βήματα:

1. Στρώσε ένα χαρτί κουζίνας στο τραπέζι και γύρνα το πληκτρολόγιο ή ολόκληρο το λαπτοπ ανάποδα μέχρι να πέσουν και τα τελευταία ψίχουλα.

2. Με ένα ειδικο καθαριστικό για πληκτρολόγια, ψέκασε ένα βαμβακερό πανί και καθάρισε τα πλήκτρα όσο πιο σχολαστικά μπορείς. Αν δεν έχεις το ειδικό χαρακτηριστικό, δοκίμασε οινόπνευμα.

3. Καθάρισε τα δύσκολα σημεία και τις εσοχές του πληκτρολογίου με μια μπατονέτα, την οποία θα έχεις ποτίσει με οινόπνευμα.

Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για το ποντίκι σου, καθώς περιέχει αντίστοιχο αριθμό μικροβίων. Μην ρίξεις ποτέ μα ποτέ σαπούνι και νερό γιατί κινδυνεύεις να καταστρέψεις τις αγαπημένες σου συσκευές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;