Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Φλογερή Νέα Σελήνη στον Κριό!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Φλογερή Νέα Σελήνη στον Κριό 28 Μαρτίου από την Λίλιαν Σίμου

 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και στην 8η μοίρα, στις 28 Μαρτίου, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017!
Σε απόσταση τριάντα μοιρών ακριβώς από την έκλειψη του προηγούμενου μήνα, ο οραματισμός των Ιχθύων, δίνει την θέση του στο παρορμητικό στοιχείο του Κριού και της Άνοιξης, προκειμένου να ανθίσουν ξανά η δύναμη, η ελπίδα, η προοπτική και η μαχητική διάθεση.
Επομένως σε μία ιδιαίτερη στιγμή της χρονιάς αυτής, όπου ένα φαινόμενο αναγγέλλει την αλλαγή μέσα από μία φλογερή και προωθητική ροή…
Ο Ερμής στον Κριό βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα και σε σύνοδο με τον Ουρανό. Είναι η στιγμή της αποκάλυψης, των αποφάσεων, των άμεσων κινήσεων.
Δράση και αντίδραση, ανατρέπουν ό,τι ήταν σε χειμερία νάρκη, σε ένα χειμώνα παρατεταμένο που μας ταλαιπώρησε με τις παλινδρομήσεις του.
Καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό είναι σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, έχουμε την αίσθηση πως το τοπίο της ζωής αλλάζει. Αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας, και τις κάνουμε όπλο μας, καθώς έρχεται η Άνοιξη αυτή να φέρει μία ρεβάνς.
Να αναλάβουμε την ευθύνη των επιλογών μας και η πορεία θα μας δικαιώσει, ανάλογα με τα ταλέντα, τις δεξιότητες αλλά και την ευθύτητα και την εντιμότητά μας.
Ο ωροσκόπος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, μας πληροφορεί πως ακόμη είμαστε στον απόηχο ενός νοσηρού παρελθόντος. Ενδέχεται να διαχέεται ακόμη η δυσάρεστη οσμή εμπειριών που μας έχουν ταλαιπωρήσει, ή λανθασμένων κινήσεων του χθες.
Δεν μπορούμε ακόμη να ξεπεράσουμε την δυσοσμία, παρά μόνο με άμεσες πρωτοβουλίες και δράση. Πέντε πλανήτες στον Κριό, και στον πρώτο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης, είναι μία προωθητική μηχανή για την εποχή αυτή.
Οι αναστολές της Αφροδίτης, φέρνουν μικρή καθυστέρηση. Στην ουσία λειτουργούν εποικοδομητικά καθώς αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να ξεφύγουμε οριστικά από το χθες. Ανασφάλειες και δισταγμοί δεν υπάρχουν πλέον.
Ο Κρόνος στον Τοξότη και στον δέκατο τομέα του χάρτη, οδηγεί στο στόχο που δεν είναι άλλος από την σοφή επιλογή και την απόφαση για μία σημαντική νέα διαδρομή, μακριά από τα καθιερωμένα. Τώρα πλέον γνωρίζουμε πως έχουμε δυνατότητα να προχωρήσουμε, να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε.

Μέσα από την ανάγκη να βγει στην επιφάνεια αυτό που κυοφορείτο εδώ και καιρό, φαίνεται πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ένα νέο βλαστάρι στην δημιουργική μας πορεία. Είναι σημαντικός όμως ο «σπόρος» αυτή τη στιγμή και φυσικά είναι απαραίτητο να είμαστε σε ετοιμότητα.
Ο χρόνος πιέζει, δεν υπάρχει περιθώριο για υπαναχώρηση, οφείλουμε να τολμήσουμε και να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές και να πάρουμε θέση στα γεγονότα που μας πιέζουν.

Ό,τι έχει φθαρεί φεύγει οριστικά, το αφήνουμε πίσω. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, προγράμματα, στόχοι που δεν απέδωσαν ή δεν επενδύουν στο μέλλον μας, οριστικά απομακρύνονται και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό τρόπο.

Μπορεί να μας φοβίσει για λίγο η ταχύτητα των γεγονότων, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της ροής. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να πάψει η στασιμότητα και με την νέα πορεία να αλλάξουμε σελίδα ή κεφάλαιο στη ζωή μας.

Ας μην διστάσουμε!

Τολμώντας έστω ένα πρώτο βήμα, κάνουμε το ταξίδι που ονειρευτήκαμε!

Σημείωση: Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα

Κριός

Για σας είναι η πιο σημαντική περίοδος αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Αλλάζετε ως φύση, θέση και προσωπική έκφραση. Η ίδια η προσωπική εκδήλωση μετατρέπεται σε γενναιόδωρη, ανοιχτή αλλά και άκρως επαναστατική, ή καινοτόμα. Τα θέματα της καριέρας θα είναι περισσότερο από πριν στο προσκήνιο. Θα αποφασίσετε να φανείτε πιο απαιτητικοί, ορθώνοντας ανάστημα λόγω εμπειρίας ή γνώσης. Η πορεία θα σας δικαιώσει, αν όντως έχετε τις βάσεις για να διεκδικήσετε. Αν όχι, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και μην υπερβάλλετε. Θα διαπιστώσετε πως έχετε πλέον πολλές νέες ιδέες και θα είναι αδύνατον να ακολουθήσετε τα τετριμμένα ή να μείνετε στο χθες. Πολλοί θα σας βρουν εκκεντρικούς, αλλά ήδη είναι αρκετά μακριά από την νέα σας διαδρομή. Η επιθυμία σας για δύναμη και εξουσία θα είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να πετύχετε, γι αυτό εργαστείτε σκληρά, έντιμα και με την δική σας αξία για να προοδεύσετε και αποφύγετε τις βίαιες ή υπόγειες ενέργειες. Πυροδοτείται η συγκίνηση και η εσωτερική σας φλόγα, για να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, ανατρέποντας τα πάντα γύρω σας, ισορροπίες, κεκτημένα, κατεστημένο και δομημένες αξίες. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στις δυσκολίες, η φιλοδοξία σας δεν πρέπει να σας φέρει αντιμέτωπους με επιθετικές ενέργειες. Αν εργαστείτε με σοβαρότητα, σκληρά και προς την σωστή πλευρά θα είναι τα κέρδη μακροχρόνια. Όλα ανατρέπονται και προκύπτει ένας νέος άνθρωπος, αναγεννημένος, δυνατός, που παρασύρεται από ένα αέρα που δεν υπήρχε, ή δεν φαινόταν ως χθες. Θάρρος και δύναμη, τόλμη και ρίσκο, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και ίσως καθοριστικό αυτό το διάστημα για σας.

Καλή τύχη και σύνεση στις επιλογές σας!

Ταύρος

Η αναστάτωση αφορά κατά πρώτον τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Είστε αρκετά γειωμένα άτομα και δεν έχετε συνηθίσει να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Καθώς οι μέρες αυτές δημιουργούν έντονες συγκινήσεις, ταράζεστε εσωτερικά και κρυμμένες ανάγκες σας αναστατώνουν. Ανέφικτα όνειρα, οράματα μυστικά, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν μάλιστα είστε αρκετά πίσω στις βαθιές σας επιθυμίες, μπορεί να βρεθείτε σε άβολη θέση. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως πρέπει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Να διευρύνετε τους ορίζοντες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εκ βαθέων. Πρέπει όμως να δείτε τον κόσμο πέραν από τα στενά σας όρια. Αν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας είναι δυσβάστακτα προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε από τις πιέσεις και να μην ξεσπάτε όποτε σας ενοχλούν. Από τα γεγονότα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα που παραμένουν στο παρασκήνιο, έχουν να κάνουν με την περίοδο αυτή. Πυροδοτούν μία εσωτερική ένταση και σας κάνουν να μην μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, αν και φαίνεστε ήρεμοι. Θέλετε ανυπερθέτως να περάσετε σε ένα στάδιο πολύ πιο προχωρημένο, να κάνετε μία ριζική και βαθιά ανατροπή, να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέα επίπεδα γνώσης, να απαλλαγείτε από το χθες, το απτό, το αισθητό…

Αποφασίστε το, μην διστάζετε. Είναι εύκολο να πάτε παρακάτω.

Δίδυμοι

Για σας, σχέδια και στόχοι μπαίνουν στο στόχαστρο. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε στα ίδια που πρεσβεύατε ως τώρα. Η εποχή επιτάσσει νέες προοπτικές και σίγουρα ανανέωση στα όνειρά σας. Δεν είστε από τα άτομα που φοβούνται την εναλλαγή, άρα λιγότερα αρνητικά θα αισθανθείτε την ανοιξιάτικη πρόκληση. Απλά, μην βιαστείτε, μην δείτε επιπόλαια τις προκλήσεις. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι πολύ σοβαρό με ενθουσιασμό και ταχύτητα, γιατί μπορεί να μην μετρήσετε σωστά τις παραμέτρους. Η περίοδος αυτή σας ζητά επίσης να σκεφθείτε τα αποθεματικά σας, είτε ως εξασφάλιση, είτε ως επένδυση. Σε κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είστε δίκαιοι και έντιμοι διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα προκαλέσετε προβλήματα στη ζωή σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε χρέη διότι δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα νέο σχέδιο, αλλά μπορεί να διαλύσετε κάθε στόχο και κάθε όραμα που έχει ως τώρα καλλιεργηθεί, επειδή δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε ισορροπίες και να έχετε σωστό προγραμματισμό. Μια αισθηματική ιστορία ή κάποιοα συλλογική προσπάθεια που για σας είναι μια δυσάρεστη περιπέτεια -αλλά για πολλούς λόγους τη διατηρούσατε- θα τελειώσει οριστικά.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να γίνετε επιλεκτικοί και να μην προσπαθείτε να κυριαρχείτε μέσω της γοητείας σας.

Καρκίνος

Τα γεγονότα των ημερών σας επηρεάζουν άμεσα. Η ζωή σας είναι σε ανακατάταξη όμως ήδη από καιρό. Τώρα η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική, και απαιτεί άμεσες λύσεις. Έρχονται αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε έρχεται η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας και η παρόρμηση της Νέας Σελήνης κινητοποιεί και σας. Σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο που ακολουθεί, στις κοινωνικές σας σχέσεις κι ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας. Μια κρίση θα συμβεί στη ζωή σας που θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Με τις ανάγκες να είναι οξυμένες γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ, τα συναισθήματα συχνά θολώνουν την κρίση και φέρνουν στο φως μία εικόνα άκρως έντονη και επιθετική. Προσοχή στις ισορροπίες λοιπόν. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα κλονιστούν και όσες δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις ίσως να τελειώσουν οριστικά. Μην ανησυχείτε όμως, υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε στην αδικία, έστω κι αν θα προσπαθήσουν να σας φέρουν απρόβλεπτα προβλήματα.

Περνάτε σε νέα εποχή, όπου ακόμη και με τις ευαισθησίες σας, θα είστε γενναίοι και τολμηροί!

Λέων

Τα φαινόμενα που ακολουθούν τη Νέα Σελήνη στον Κριό και τους πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, σας ευνοούν ως προς το ζώδιο. Κάποιοι συνδυασμοί όμως εξακολουθούν να προκαλούν παράλληλα δυσχέρεια στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας. Δεν σας είναι ευχάριστο να περιορίζεστε από δεσμεύσεις, επομένως η παρουσία του Πλούτωνα με τις δύσκολες όψεις εδώ καιρό, σας έχει περιορίσει αισθητά. Ο σχηματισμός του ταυ μεταξύ Πλούτωνα, Δία και Ουρανού, θα σας θυμίσει πως πρέπει να επιμείνετε, διαφορετικά μπορεί να επέλθουν σημαντικές αλλαγές στις συνήθειές σας ή στην δουλειά σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να προκληθούν από αμέλεια, ή κούραση ψυχολογική ή σωματική. Αισιοδοξείτε, όλα αλλάζουν και έχετε μία θετική επίδραση αυτή την περίοδο: η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι μία ευνοϊκή όψη προς το ζώδιό σας. Διατηρεί το συναίσθημα και σας κάνει να είστε πιο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί, σας προσδίδει αισιοδοξία, ούτως ώστε να ξεπεράσετε την δύσκολη καθημερινότητα. Με τους υπόλοιπους πλανήτες η ροή των γεγονότων που διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν είναι πλέον αναστρέψιμη. Στη δουλειά σας ή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, δεν είναι εύκολη η ατμόσφαιρα. θα υπάρξει ένταση, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας επιβληθούν, ίσως να σας αδικήσουν και να φθάσετε στο σημείο να σκεφθείτε να αλλάξετε δουλειά. Πολλές ιδέες ίσως σας κάνουν να λειτουργήσετε με δογματισμό και να κάνετε ένα νέο και δυναμικό παρόν σε χώρους με γνώση ή φιλοσοφική διάσταση. Ωστόσο, η επιθετικότητα θα βλάψει τα πιστεύω σας και δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε ορθά.

Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριφερθείτε σκληρά, άδικα ή με αλαζονεία στους υφισταμένους, τους ανωτέρους ή τους συναδέλφους σας ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας αδικούν, διότι θα εσείς θα χάσετε.

Παρθένος

Στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, εστιάζεται το ενδιαφέρον στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι αγαπημένοι σας, είτε είναι παιδιά, είτε το φλερτ σας, είτε κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, θα είναι σε προτεραιότητα για σας αυτές τις μέρες. Πρέπει να καλλιεργηθεί η σχέση και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, αλλά για σας θα είναι εύκολα αντιληπτές και εποικοδομητικές. Μπορεί να αποφασίσετε ένα νέο χόμπι ή να σταματήσετε μία ασχολία που δεν σας ευχαριστεί πλέον. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ανατρέπει την ασφάλειά σας και με ένα απρόβλεπτο τρόπο αποδεσμεύεστε από τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν ως τώρα. Φυσικά, επειδή δεν σας αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως αποδιοργανωθείτε προσωρινά. Θα είναι η ευκαιρία όμως να αντιληφθείτε πως όλα αλλάζουν στη ζωή. Προσοχή θα χρειαστεί στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να οξυνθούν από το άγχος και στις επενδύσεις. θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναθεωρήσετε τις απόψεις που είχατε μέχρι τώρα για αυτά που σας ανήκουν, τα δικά σας πράγματα, είτε αυτά αφορούν υλικά είτε πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονη ανασφάλεια και φόβο μην χάσετε κάτι δικό σας.

Μην κάνετε επενδύσεις σε μία σχέση δίχως να αναλογιστείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος και να διδαχθείτε από τα λάθη. Η ανασφάλεια υπήρξε κακός σύμβουλος ως τώρα.

Ζυγός

Για το ζώδιό σας άμεση επιρροή έχουν τα φαινόμενα αυτής της περιόδου, κυρίως λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης (κυβερνήτη σας), αλλά και της Νέας Σελήνης απέναντι από το ζώδιό σας, που θα σας φέρει αντιμέτωπους με όσους συναναστρέφεστε τακτικά. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες σας ή το ταίρι σας. Ο Πλούτωνας να εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι συνδυασμοί σας κάνουν άλλοτε να πιέζεστε για μία δραστηριοποίηση κι άλλοτε να επικρατεί ο δισταγμός, η καθυστέρηση, ή μία αποθάρρυνση. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και οι απαιτήσεις που έχετε, ή οι προσπάθειες που καταβάλουν για να ωφεληθούν από την συνεργασία σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η εκρηκτική παρουσία της Νέας Σελήνης, φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή για να τις ξεπεράσετε. Ενδεχομένως, αισθάνεστε πως δεν σας αγάπησαν όσο θα θέλατε οι οικείοι σας και θα γίνετε κάπως σκληροί με τους γονείς σας ή κάποια άτομα της οικογένειας. Θεωρείτε πως αντιμετωπίζετε μόνοι τα προβλήματα στη ζωή σας και τους επιρρίπτετε ευθύνες για κάποια σημαντική ατυχία σας. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας, ο κύκλος των επαφών σας διευρύνεται. Αλλά να περιμένετε πως κάποια άτομα μπορεί να φύγουν ξαφνικά. Μην λυπάστε, πρέπει να περάσετε το στάδιο της αλλαγής.

Κρίνοντας πως θέλετε μία νέα αρχή μέσα από τις συνεργασίες σας, είναι δυνατόν να γίνει μία ξαφνική ανατροπή. Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις

Σκορπιός

Προσοχή θα χρειαστείτε στις συμφωνίες και στις συζητήσεις σας αυτή την περίοδο. Ίσως είστε απαιτητικοί και ανυπόμονοι. Ωστόσο, η περίοδος αυτή δεν σημαίνει πως δεν θα σας βοηθήσει. Χρειάζεται σαφήνεια και διευκρίνιση στις απόψεις και στις προθέσεις των άλλων, αλλά και στις δικές σας. Μπορεί να πρέπει να κάνετε μία συζήτηση εξ αρχής και εφ’ όλης της ύλης για τα σημαντικά σας ζητήματα. Ας προσπαθήσετε να είστε σαφείς, συγκεκριμένοι και σοβαροί. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις σας. Κάποιοι στενοί συγγενείς θα φανούν σκληροί προς εσάς, αλλά με τον τρόπο αυτό θα δείξουν τις προθέσεις τους. Έγγραφα και συμφωνίες θα πρέπει να μελετηθούν καλά. Σε ό,τι αφορά την Νέα Σελήνη, αγγίζει τα θέματα της εργασίας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές στον τομέα αυτό. Ίσως μάλιστα η καθημερινότητά σας είναι σε αναστάτωση, καθώς θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Φροντίστε να το αποφύγετε αυτή την περίοδο γιατί θα έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους πολύ σημαντικούς για σας και η ρήξη μεταξύ σας μπορεί να είναι οριστική. Είστε απόλυτοι και κάθετοι, κάτι που φοβίζει ή κουράζει γενικά. Στην εργασία σας, πολλά νέα θέματα προκύπτουν και νέες εικόνες, ιδέες, σχέσεις, ή προϋποθέσεις φέρουν προβλήματα. Αδυναμία να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας, ίσως είναι το ζήτημα που θα σας φέρει σε αδιέξοδο.

Πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν αυτή την εποχή και δεν θα μπορέσετε να τα καλύψετε όποια δικαιολογία κι αν χρησιμοποιήσετε. Γι αυτό αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες ή μυστικά που δεν σας συμφέρουν.

Τοξότης

Δεν θα λέγαμε πως είναι όλα δύσκολα για σας. Αντίθετα μάλιστα, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε να δώσετε νέα πνοή στην υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, καθώς θα θελήσετε να έχετε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες. Θα υπάρχουν γύρω σας άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως δεν θα είναι σίγουρο πως η γνωριμία θα έχει διάρκεια. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην φέρετε ρήξη στην σταθερή σας σχέση. Αν είστε μόνοι, πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξετε σε μία από αυτές. Μπορείτε να χαρείτε εκδρομές ή στιγμές ψυχαγωγίας, καθώς θα είστε αρκετά ευχάριστοι στην παρέα. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες αξίες, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει μία σημαντική δαπάνη. Ας είστε προνοητικοί. Αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε επένδυση ή να δημιουργήσετε χρέη, μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος. Οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα για εύκολο πλουτισμό θα είναι καταστροφικό. Πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Με την διάθεση να προβάλλετε λίγο περισσότερο την προσωπική σας συναισθηματική κατάσταση, ίσως αλλάξετε λίγο τα δεδομένα και κάνετε μία ανατροπή που φαίνεται να ξαφνιάζει. Αλλά μην αποφασίσετε παρορμητικά.

Επίσης αυτή την περίοδο θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με αγαπημένους. Αναλογιστείτε τις εμπειρίες του χθες, αλλά και τις συναισθηματικές σχέσεις του παρελθόντος που σας διδάσκουν και είναι σηματοδότες για τις μελλοντικές επιλογές.

Αιγόκερως

Τα τελευταία χρόνια, περνάτε ήδη μία κρίση ταυτότητας. Απλά, έχοντας τώρα το κέντρο βάρους της Νέας Σελήνης να σας προκαλεί, η αίσθηση είναι πιο έντονη και άκρως απαιτητική για σας. Δεν είναι άσχημο αυτό, καθώς κατά περιόδους κρίνεται απαραίτητο να αναζητάμε τις λύσεις μας, τις προσωπικές μας ανάγκες, την προσωπική μας έκφραση. Αυτό είναι το ζητούμενο και για σας, επομένως πρέπει να έχετε την δύναμη να βρείτε τι σας συγκινεί και σας εκφράζει αυτές τις μέρες. Ίσως διαφοροποιηθείτε λίγο από το στυλ που είχατε, ίσως πάλι παγιώσετε το στυλ σας. Θα είναι λίγο δύσκολο να αποφύγετε την σύγκρουση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, μπορεί να εκφραστεί, είτε με μία μετακόμιση, είτε με αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού. Η επένδυση σε ένα ακίνητο δεν ευνοείται, αν και σαν ιδέα μπορεί να σας αρέσει. Περιμένετε για καλύτερες συνθήκες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να έχετε επιτυχία πρέπει να δουλέψετε συλλογικά, συνεργαζόμενοι με τους άλλους, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και με χτυπήματα κάτω από την μέση. Μην θεωρείτε πως είναι απλά τα θέματα γύρω από τις οικογενειακές σας σχέσεις. Επομένως, δεν ωφελεί η ένταση και η τάση κυριαρχίας. Αντίθετα, δημιουργείται ένα ρήγμα από απαιτήσεις και των δύο πλευρών, που βλάπτει σοβαρά την ατμόσφαιρα.

Αν και στο παρελθόν έχετε δουλέψει σκληρά μαζί με τους άλλους, έχετε αποκτήσει εμπειρίες και είστε ικανοί για την θέση που επιθυμείτε να κατακτήσετε, είναι σίγουρο ότι τώρα θα ξεχωρίσετε, θα αναγνωριστεί η ικανότητα σας και θα ανταμειφθείτε.

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη να διεγείρει σκέψεις και ιδέες, είστε σε μία εσωτερική κόπωση. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, θα σας ευνοήσει η περίοδος αυτή για να εμβαθύνετε στις μελέτες σας. Αν έχετε αναλάβει ένα έργο μελέτης και έρευνας ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα έρθετε πιο κοντά στο έργο σας. Διαφορετικά, μπορεί να αισθανθείτε παγιδευμένοι, από απόψεις που έχουν ήδη θεωρηθεί ξεπερασμένες. Διακρίνεται νέα πνοή στις ιδέες, στις σκέψεις και στα σχέδιά σας. Θα παρουσιαστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, επομένως θα αισθανθείτε πως διευρύνετε ο κύκλος σας. Μπορείτε να αποφασίσετε να σπουδάσετε, ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα προκύψει ξαφνικά σαν απόφαση. Στα έγγραφα που υπογράφετε, ας είστε προσεκτικοί αυτή την περίοδο. Φτάνετε στο σημείο που επανεξετάζετε όλα όσα πράξατε ή αποκομίσατε μέχρι τώρα απ’ την ζωή σας. Μην ενδίδετε σε απαισιόδοξες σκέψεις και απόψεις, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας και κάντε τον αγώνα σας. Νέες ιδέες και πολλές καινοτομίες γύρω από σχέδια και μελλοντικές προοπτικές. Αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να έχετε ομαλή σχέση με αδέλφια ή μία συμφωνημένη σχέση, που θα έχει ανατροπές Αντί να χάνετε το κουράγιο σας προσπαθήστε να γίνετε πιο ενεργητικοί, βελτιώνοντας με περισσότερες γνώσεις το επάγγελμα σας. Αν είστε καταρτισμένοι πλήρως επαγγελματικά και συγχρόνως εργάζεστε σκληρά προωθώντας τα προσόντα σας, θα πετύχετε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

Ο ανάδρομος Άρης ευνοεί τις διορθωτικές κινήσεις, τις αναζητήσεις σε γνώση, αλλά και μία γνωριμία που θα υποστηρίξει το έργο σας ή εσάς προσωπικά.

Ιχθείς

Οι αξίες αλλάζουν και αυτό που θεωρούσατε ασφαλές για σας, δεν ισχύει πια. Πρέπει να αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις και να δώσετε την ευκαιρία στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σας, να καταλάβουν τα αισθήματά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα, παρά την αισιοδοξία που μπορεί να αισθάνεστε αυτές τις μέρες. Αλλάζετε προτιμήσεις και ίσως νέες αξίες προβάλλουν στη ζωή σας. Στην πορεία των ημερών, η Νέα Σελήνη σας κάνει να είστε λίγο ανασφαλείς, αλλά σας αποδεικνύει πως όλα αλλάζουν και δεν είναι απαραίτητο να δένεστε απόλυτα με άτομα ή με αντικείμενα. Στις σχέσεις μεταξύ φίλων θα αναδειχθεί ποιοι είναι σωστοί απέναντί σας. Ενώ τα σχέδια για το μέλλον πρέπει να εξεταστούν εξ αρχής. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε όλα όσα είχατε προγραμματίσει. Θα κάνετε μία σωστή επιλογή και θα προωθήσετε τα πιο χρήσιμα για σας. Πιθανόν στην ανάγκη σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας θα αδικήσετε κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Για να διατηρήσετε τις σημαντικές φιλίες στη ζωή σας θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι έντιμοι απέναντι τους και πιστοί, τηρώντας πάντα το λόγο σας. Θα φύγουν από την ζωή σας οριστικά πρόσωπα πολύ σημαντικά και ίσως χάσετε σημαντικά οφέλη.

Στον οικονομικό τομέα δεν θα πρέπει να περιμένετε εύκολα βοήθεια, πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να αρκεστείτε στα προσωπικά σας εισοδήματα. Με την διάθεση να αλλάξει η οικονομική κατάσταση, ίσως προβείτε σε μία ριψοκίνδυνη κατάσταση σχετικά με τα εισοδήματά σας. Αποφύγετε κατά το δυνατόν τα έξοδα, τις πολυτέλειες στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;