Αθήνα: Ο απόλυτα ζεν προορισμός - Τα μαγαζιά που ξεχώρισε το Harper's Bazaar!
Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πόλη γεμάτη ζωή.

Κάθε μέρα, ό,τι ώρα και να βγεις έξω, θα συναντήσεις κόσμο που βολτάρει χαλαρός χαλαρός στα σοκάκια της πόλης. Μπορεί να μην το πιστεύεις, όμως, η συγκεκριμένη πόλη είναι ταυτόχρονα ιδανικό μέρος για όσους ψάχνουν ένα μέρος να χαλαρώσουν.

Είναι εφικτό αυτό στην Αθήνα; Η απάντηση είναι ναι!

Οι παρακάτω προορισμοί επιλέχθηκαν από το Harper’s Bazaar ως οι πιο ζεν της πόλης.

Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης – Μπενάκη

Μεταξύ των άπειρων μουσείων και αξιοθέατων που θα συναντήσει κανείς στην Αθήνα, βρίσκεται ένα μουσείο με 8.000 δείγματα κεραμεικής, μεταλλοτεχνίας, χρυσοχοΐας, υφαντικής ξυλογλυπτικής, υαλουργίας, μικρότερες ομάδες από οστέινα αντικείμενα, ενεπίγραφες επιτύμβιες στήλες, και όπλα, καθώς και τον εσωτερικό μαρμαροθετημένο διάκοσμο μιας αίθουσας υποδοχής ενός αρχοντικού του 17ου αιώνα από το Κάιρο. Πρόκειται για το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το οποίο βρίσκεται στον Κεραμεικό.

Ασωμάτων 22 & Διπύλου, Κεραμεικός

Froots Juice Bar

So happy I found this place while getting lost on my first day in Athens. Perfect #PickMeUp and #TheDoctor before we head to Rome! ??? #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Val Anne?? (@vgastaldello) στις

Τι χρειάζεται κάποιος που περπατάει όλη μέρα στο κέντρο; Ένα χυμό γεμάτο με θρεπτικά συστατικά. Στον κατάλογο του συγκεκριμένου μαγαζιού μπορεί να βρει κανείς φρέσκους χυμούς για κάθε γούστο και ανάγκη, από ειδικούς για τη λίμπιντο μέχρι για το άγχος. Το μαγαζί, επίσης, χρησιμοποιεί σάλτσες και αμυγδαλόγαλα δικής τους παραγωγής, γρανίτες αλλά και smoothies και υγιεινά σνακ.

Αθανασίου Διάκου 6 και Πορίνου, Ακρόπολη

Daphnis and Chloe

i may have over done it with my @missgoodherbs order. ?#suckerforgreatpackaging #someadditionalspicesandteasnotpictured #daphnisandchloe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Desi McKinnon (@desimckinnon) στις

Στους δρόμους του κέντρου, βρίσκεται ένα κατάστημα γνωστό για την πρωτοποριακή του ποικιλία Μεσογειακών αρωματικών βοτάνων, τα οποία έχουν μαζευτεί με το χέρι, έχουν αποξηρανθεί και συσκευάζονται προσεκτικά σε απλές, χαριτωμένες συσκευασίες.

Ερεχθείου 19, Αθήνα

Nice n Easy

– Tuesdays be like . ? start your day right . GM . ☀ #gmorning #sunnyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina N. Markoulaki (@katmarkoulaki) στις

Η Αθήνα είναι το καλύτερο μέρος για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάρει το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι του Frank Sinatra και ειδικεύεται στις ποιοτικές και βιολογικές γεύσεις. Εντός του καταλόγου του μπορεί να βρει κανείς την προέλευση των υλικών, τις θερμίδες αλλά και την θρεπτική του αξία.

Ομήρου 60 & Σκουφά, Αθήνα

Αl Hammam Authentic Turkish Baths

#athensplaka#acropolis# anafiotika#view#unigue #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη al hammam (@al_hammam_athens_chania) στις

Το Αl Hammam είναι ένα αυθεντικό τούρκικο χαμάμ με φυσικά προϊόντα και υπηρεσίες, το οποίο διαθέτει τον ιδανικό χώρο για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την φροντίδα των ειδικά εκπαιδευμένων αισθητικών. Πρόκειται για το ιδανικό μέρος για απολέπιση (με αυθεντικά προϊόντα από argan oil παρακαλώ παρακαλώ) και μασάζ με αφρό από σαπούνι λαδιού.

Τριπόδων 16 & Ραγκαβά, Πλάκα

TAF – The Art Foundation

Don’t forget to explore.. #liveyourcity #metamatic_taf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metamatictaf Theartfoundation (@metamatic_taf) στις

Το TAF ενώνει την σύγχρονη τέχνη με την διασκέδαση και την έξοδο, νύχτα μέρα. Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο που εσωτερικά συνδυάζει μοντέρνο και παραδοσιακό όπου και λειτουργεί το μοναδικό bar στην Αθήνα που έχιε ως σκηνικό τις εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών. Τα δωμάτια του παλιού κτιρίου έχουν μεταμορφωθεί σε εκθεσιακούς χώρους που προβάλλονται κάθε είδους έργα ανά καιρούς.

Νορμανού 5, Αθήνα

Αιόλου 68

“Κυριακή στο χωριό” #foodligan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Virvilis (@alvi_81) στις

Ένας χώρος που θυμίζει περισσότερο νησί παρά το κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ των πιάτων που μπορείς να απολαύσεις βρίσκονται το σκουμπρί και η λακέρδα, η μπουγιαμπέσα, η μακαρονάδα θαλασσινών, το χταπόδι ψητό, τα μύδια αχνιστά, οι καραβίδες φρέσκες, ο γαύρος, μπαρμπούνια και αστακό με το κιλό.

Αιόλου 68, Αθήνα

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

#tb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Öncü SÖNMEZ (@oncusonmez1) στις

Τι να πιάσουμε πρώτο; Την μαγευτική θέα της Ακρόπολης, την πλατεία Συντάγματος ή την Βουλή; Το 5στερο ξενοδοχείο προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία χάρη στην προνομιακή του θέση, την μοναδική του διακόσμηση αλλά και την αξεπέραστη ποιότητα του, είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσει κανείς από μασάζ και σπα μέχρι έναν καφέ.

Β. Γεωργίου Α 1, Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;