Το πρώτο ελληνικό νησί που απέκτησε εφαρμογή για τα πεζοπορικά μονοπάτια!
Μια φοβερή πρωτοβουλία που θα προσεκλύσει ξένους και Έλληνες τουρίστες στο νησί!

Το πρώτο ελληνικό νησί που αποκτάει εφαρμογή – ξεναγό σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά) για τα πεζοπορικά μονοπάτια της είναι η Σίφνος!

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου μονοπατιών της Σίφνου (Sifnos trails), ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με την Paths of Greece ανακοινώνει την ολοκλήρωση άλλης μίας δράσης προβολής, αυτή τη φορά με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία των πεζοπόρων.

Η εφαρμογή topoGuide SifnosTrails, η οποία έρχεται να προστεθεί στις ηλεκτρονικές παροχές πληροφοριών προς τους πεζοπόρους όπως τα QR-Codes, είναι ένας ψηφιακός οδηγός στο δίκτυο μονοπατιών της Σίφνου, το οποίο ξεπερνάει τα 100 χιλιόμετρα. Περιλαμβάνονται οι 19 πεζοπορικές διαδρομές που απλώνονται σε ολόκληρη την έκταση του νησιού. Ως υπόβαθρο χρησιμοποιούνται οι αναλυτικοί χάρτες Toponavigator.

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, οι διαδρομές και η χαρτογραφία είναι πρωτότυπο υλικό που έχει συλλεγεί από την εταιρεία Paths of Greece με τη συνεργασία και τη βοήθεια εθελοντών από το νησί.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχεται προς το παρόν μόνο για συσκευές Android αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές iOS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;