FOREVER 21: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ερμού 46!
Κάτι συμβαίνει στην πόλη μας! Ψίθυροι, γελάκια, ποστάκια! Τα hashtags δίνουν και παίρνουν και τα social media έχουν πάρει φωτιά!

 

Κάτι συμβαίνει στην πόλη μας! Ψίθυροι, γελάκια, ποστάκια! Τα hashtags δίνουν και παίρνουν και τα social media έχουν πάρει φωτιά! Όλοι μιλούν για το γεγονός της χρονιάς στον κόσμο της μόδας! Είπα κι εγώ να μπω να δω… Γιατί τόσος ντόρος βρε παιδιά? Ε και δεν χρειάστηκε πολύ.. Ένα κλικ δρόμος! Μπαίνω Instagram… και τι να δω; Όλα τα fashion icons συγκεντρωμένα εκεί! Μπαίνω Facebook…. Ε πείτε μου τώρα.. Πώς να την αντέξω αυτή τη χαρά;

Είναι γεγονός!! Είναι η είδηση της χρονιάς στον κόσμο του στυλ! Η FOREVER 21, τo κορυφαίο fashion brand, καταφθάνει στην Ελλάδα, στο πιο fashionable spot της πόλης. Η FOREVER 21 έρχεται στην Αθήνα, Ερμού 46!! Το Σάββατο 1η Απριλίου, στις 10 π.μ.,  4 όροφοι γεμάτοι super fashion outfits για κάθε γούστο, απίστευτη ποικιλία συλλογών σε γυναικεία, ανδρικά, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα., θα είναι εκεί σε μοναδικές τιμές!

Θα είμαι κι εγώ στο talk of the town! Διότι πέρα από τα super stylish items κομμάτια, έμαθα ότι θα έχει και συναυλία-έκπληξη, instore happenings, DJ sets, live radio show και άλλα πολλά! Και το πάρτι της μόδας δεν σταματάει εδώ!! Οι πρώτοι 500 που θα φτάσουν στο κατάστημα θα κερδίσουν δωροεπιταγές, αξίας 10€ για την ημέρα των εγκαινίων!

Έλα κι εσύ στο μεγαλύτερα πάρτι της μόδας εδώ! Κι έλα νωρίς!

#FOREVER21ATHENS #ATHENSISWAITING #F21ERMOU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;